Post voor Cees en Rowena

Post voor Cees en Rowena

Tijd om je weer van wat Utopia nieuws te voorzien, want Cees en Rowena hebben post ontvangen! Gabriëlle is naar de brievenbus geweest en snelt zich dan ook snel richting de loods om haar mede bewoners te verblijden met bericht van het thuisfront.

Heb ik post?! zegt Rowena, terwijl Gabriëlle haar de post overhandigd. Blij gaat ze zitten om haar post door te nemen. Gabriëlle loopt door richting Cees. Blij zegt Cees, hallo lekker ding. You’ve got some message! Alsjeblieft skeet. Dankjewel schat antwoordt Cees. Niet veel later komt Rowena ook richting Cees. Ik heb post, jij ook he?! We hebben tegelijk post zegt ze enthousiast. In de huiskamer deelt Rowena de berichten van het thuisfront. Het is echt mad veel! En bij het pakken van een gele enveloppe begint ze hard te lachen. Er zit namelijk een brief bij van haar vriend Barry. Deze is niet voor haar, maar speciaal voor Gabriëlle. Is er een brief voor mij? Oh, Barry! antwoordt de Gabriëlle enthousiast. Wat grappig aldus Rowena. Ondertussen is Cees ook begonnen aan het lezen van zijn post. Wauw, er zit een brief bij van Eva en Naomi. Eindelijk een brief van mijn jongste twee! Armanda die erbij zit zegt aah wat leuk dat ze een brief hebben gestuurd. Daar moet je even goed voor gaan zitten. Daar ben ik heel blij mee zegt Cees, Super! Meer kunnen we er helaas niet van maken. De berichten lijken allemaal positief te zijn voor de twee. Hun dag kan in ieder geval niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *