Angela en Romana zijn de potentiële bewoners

Angela en Romana zijn de potentiële bewoners

En toen waren daar de potentiële bewoners in Utopia! Het gaat om twee dames maar dat wisten we al, het gaat om Angela en Romana. Ze worden hartelijk ontvangen door de bewoners en het is tijd voor een kennismakingsronde.

Angela
Angela vindt het allemaal wel een beetje spannend. Ze komt uit Tilburg en laat mooie lieve vrienden en familie achter. Geld is altijd een belangrijke factor in mijn leven geweest, maar op een gegeven moment heb ik alles de boel gelaten en ben ik naar Thailand gegaan. Ik wil een meerdaags theaterfestival organiseren in Utopia. Daarnaast heeft ze nog veel meer ideeën. Ze vertelt onder andere over het prieeltje wat ze wil gaan maken in Utopia. Verder houdt Angela van structuur en staat altijd op hetzelfde tijdstip op. Angela vertelt dat ze ook van schoonmaken houdt en van koken. Ook ben ik dol op spelletjes. Ik wil graag een sjoelbak maken. Op zaterdag wil ze heel graag een spelletjesavond doen in Utopia. De rest is direct enthousiast. Ook wil Angela aandacht besteden aan Alzheimer. Ze heeft er ook twee boeken over meegenomen. Angela legt nog even duidelijk uit dat zij een paradefestival wil organiseren in Utopia en dus geen theater wil organiseren zoals Ramona. Het gaat om een buiten festival met korte voorstellingen. Benjamin vraagt vervolgensf op welk moment Angela heeft besloten om aan Utopia mee te doen. Ze vertelt dat ze al heel lang geleden aan Utopia wou mee doen, maar dat ze helaas meerdere keren heeft af moeten zeggen. Hoe gaat Angela met tegenslagen om? Ze zegt dat als het echt niet lekker meer gaat ze naar huis zal gaan. Maar ik heb voldoende ideeën voegt ze eraan toe. Angela vind respect belangrijk en een mening uiten op een goede toon. Opbouwende kritiek is goed maar niet bewust kwetsen. Angela ziet het liefst geen geld, of dat het verdeeld wordt. Angela heeft groene vingers, ze kan wel een beetje tuinieren voegt ze eraan toe.

Romana
Romana is vrijgezel en benoemd dat ze respect heeft voor de groep. Maar wel moet er bepaalde creativiteit komen in Utopia. Ik houd van make-up, dat vind ik leuk. Dus hoe leuk zou het zijn om een metamorfose te organiseren voor ouderen. Ik ben begaand met ouderen. Een schone loods vindt Romana ook belangrijk en daar wil ze dan ook graag mee helpen. Verder houdt ze van dieren maar niet op de manier zoals Armanda ervoor op komt. Ze houdt van vlees. Ramona wilde ook al eerder aan Utopia mee doen maar heeft eerst haar studie afgemaakt. Beide dames vinden geld eigenlijk niet belangrijk, ze zijn geschrokken dat het de laatste tijd zoveel om geld gaat. Maar hoe is het aanpassingsvermogen? Ramona heeft nog nooit samengewoond met een grote groep maar wilde altijd een grote familie. Ramona vind oplossingen zoeken voor tegenslagen meer haar ding. Zo probeert ze dan ook te denken. Ramona vind de huidige maatschappij niet gezellig, het leven als een grote familie zou beter zijn. Romana vindt planten mooi en zou het ook wel willen leren.

De twee potentiële bewoners hoeven niet buiten te slapen maar Ivan zegt wel een leuk ideetje te hebben. De winter wonder land markt komt eraan en jullie mogen campagne voeren. Het is aan jullie om hulp van mensen in te schakelen of samen te werken of het alleen te doen. Angela en Romana vinden het een leuk idee om met de promotie aan de slag te gaan. Maar daarnaast hebben we ook nog een vragenspel die we gaan doen. Aan jullie de taak om de juiste vraag aan de Utopiaan te stellen. En vandaag is het sinterklaasfeest, kinderen van stichting Heppie komen langs. Vanavond is er ook nog surprise, aan jullie de taak voor elkaar iets te maken. Zodat jullie ook lekker mee kunnen doen. Benjamin legt vervolgens nog het programma uit. En daarna zit de voorstelronde erop. Bjorn zal de nieuwelingen rond gaan leiden. Succes Angela en Romana!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:51

    Mijn eerste indruk van wat ik zie en hoor van die 2 ,dan gaat mijn voorkeur echt uit naar Angela. Zij is iemand die ze daar wel kunnen gebruiken.Ze is denk ik niet zo n moeder figuur zoals naomi vorige keer van Renske zei. (daar was ik het absoluut niet mee eens ) maar ja wie zei dat???? Tevens lijkt angela mij die het wel durft te zeggen en geen meeloper is. Ze weet wat ze wil. Bij Ramona krijg ik een heel ander gevoel , sorry maar ik vind haar eerlijk gezegd juist wel een meeloper. Theater leuk en mooi..maar staat men daar op te wachten?En zijn er nog wel meer punten maar ja wie ben ik. Wat ik wel in de loop van de tijd heb gezien daar, dat iemand die wat ouder dan ca 30 is jaar bijna geen kans krijgt. Dus ben benieuwd, maar hoe vaak hebben ze al niet een verkeerde gekozen? Trouwens ik denk niet dat het met Angela ondanks dat ze 47 is saai zal worden.

  2. maria at 12:49

    Mijn eerste indruk van wat ik zie en hoor van die 2 ,dan gaat mijn voorkeur echt uit naar Angela. Zij is iemand die ze daar wel kunnen gebruiken.Ze is denk ik niet zo n moeder figuur zoals naomi vorige keer van Renske zei. (daar was ik het absoluut niet mee eens ) maar ja wie zei dat???? Tevens lijkt angela mij die het wel durft te zeggen en geen meeloper is. Ze weet wat ze wil. Bij Ramona krijg ik een heel ander gevoel , sorry maar ik vind haar eerlijk gezegd juist wel een meeloper. Theater leuk en mooi..maar staat men daar op te wachten?En zijn er nog wel meer punten maar ja wie ben ik. Wat ik wel in de loop van de tijd heb gezien daar, dat iemand die wat ouder dan ca 30 is jaar bijna geen kans krijgt. Dus ben benieuwd, maar hoe vaak hebben ze al niet een verkeerde gekozen? Dus ben benieuwd.En trouwens denk ook niet dat het saai word met Angela.

  3. gea at 14:15

    Angela heeft niet echt het goede jaargetijde uitgezocht om buiten parades te gaan houden, ze willen allebei wel schoonmaken en koken maar voor hoelang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *