Wat er gisterenavond nog meer gebeurde

Wat er gisterenavond nog meer gebeurde

Er is gisterenavond nog meer gebeurd, naast het gesprek van Stefanie en Mark en het gesprek tussen Rowena en Bjorn. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben we één bericht gemaakt met een korte samenvatting van wat er gisteren nog gebeurde in Utopia.

Armanda hoopt dat Bas blijft
Ondanks het feit dat de stemronde erop zit werd er gisteren nog veel over gesproken. Zo sprak Armanda met Rowena over genomineerde Bas. Dit deden de twee buiten bij Baas Beach. Eerst gaat het nog even over Stefanie. De twee zien haar graag gaan, haar gedragingen zit bij de dames niet lekker. En de eliminaties worden ook spannend wie moet er naar huis? Armanda hoopt dat Bas niet hoeft te gaan. Van die andere twee laat ik over aan de nieuwkomer voegt ze eraan toe. Rowena denkt dat bas wel blijft. Dan gaat het over Wim, ik heb geen stemmen gehad van hem merkt Armanda op. Nee antwoordt Rowena maar dat had ik wel verwacht. Ik ben ook een beetje boos op hem geweest. Als je elke keer sarcastisch kan zijn en elke keer snauwende grappen maakt, waarom kan je dan niet op een rustige manier met iemand spreken?

Stefanie is vervangbaar
Bjorn en Wim hebben ook nog een gesprek gehad over Stefanie in de werkschuur. Of eigenlijk ook over de eliminaties die eraan zitten te komen. Bjorn zegt tegen genomineerde Wim dat hij het liefst Bas en de bouwer in Utopia wil houden. Dus dan is er één de pineut doelend op Stefanie. Bas doet veel in Utopia zoals het verzorgen van de dieren en een bouwer wegsturen is ook niet handig. Maar we doen alle drie nog veel dingen hier benadrukt Wim. Maar wie is er dan het snelst vervangbaar? antwoordt Bjorn. Wie mis je het minst? Dan kom je uiteindelijk op één iemand uit.. Heeft Bjorn gelijk?

Nicole maakt het goed met Armanda
Ivan is benieuwd waar het gesprek met Armanda over ging wat ze gisterenavond nog hebben gehad. Over dat akkefietje doelend op de ruzie in het centraal van laatst. Dat het ook niet allemaal aan haar ligt, maar ook aan mezelf. Aangezien ik af en toe een beroerde manier heb om dingen over te brengen wanneer ik gefrustreerd ben.  Het ging over de miscommunicatie en dat we altijd moeten blijven praten en dat ik af en toe een beetje moeite heb met hoe bepaalde dingen van haar kant gezegd worden. En dat begreep ze wel. Dus ik begrijp haar en zij begrijpt mij en dan is het goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. joze at 15:54

  Ik denk dat Bas er uit gaat, net zoals Isabella vorig jaar.
  Bas is de favoriet in de buitenwereld en mag niet de utopiaan 2015 worden.
  Volgens mij moet Ivan dit jaar utopiaan worden, van de “overheid”.
  En Gina blijft nog een hele tijd, want die wordt veel besproken op de site’s, net
  als Ruud vorig jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *