Stefanie is nog niet klaar met Utopia

Stefanie is nog niet klaar met Utopia

We blikken nog even terug op gisterenavond, Stefanie is een van de genomineerden en heeft weer een gesprek met Mark gehad. Daarin werd duidelijk dat Stefanie echt nog niet klaar is met Utopia.

Stefanie en Mark liggen op bed, Stefanie begint het gesprek. Ze geeft aan dat ze sommige mensen vandaag echt niet meer aan kan kijken. Volgens Mark is Stefanie juist goed bezig. Maar je moet het gewoon volhouden. Je moet niet de tweede Gaby gaan worden met pieken en diepe dalen dus gewoon blijven gaan. Praten als er iets is en je niet gaan afzonderen voegt hij eraan toe. Ook vertelt Mark dat ondanks dat hij aangegeven heeft om op Stefanie te stemmen haar niet van streek wilde maken. Want misschien was je dan een beetje van slag geweest? Bekijk het realistisch, je hebt de meeste stemmen gehad en dat is niet voor niets. Weet je wat ik k*t vind gaat Stefanie verder. Dat iedereen tegen me zegt dat ik thuis ook verder kan. Het is niet erg om naar huis te gaan maar dat wil ik helemaal niet horen. Ik ben hier gewoon nog niet klaar. Ik moet hier nog dingen doen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. jane at 13:44

  ja hyl, ze zouden beter moeten screenen, ook op PTSS bij ex militairen met een bonus van een ton en een staatsuitkering die levens hebben gered zeggen ze.

 2. anneke at 11:38

  Nu ze op de bank zit wil ze wat gaan doen ,ze is nog lang niet klaar daar had ze eerder aan moeten werken.
  De opmerking die Armanda maakte in de uitzending vond ik wel heel gemeen (over Stefanie) ,erg jammer dat ze niet meer stemmen kreeg ze heeft daar zoveel te horen gekregen van de meeste bewoners,daarom begrijp ik niet dat zij niet op de bank zit

 3. jane at 10:32

  het is misschien beter als stefanie voor zichzelf kiest en naar een behandelcentrum gaat ,waar haar meerdere spychiatrische ziektebeelden Borderline en Het horen van stemmen behandeld kunnen worden voordat ze er geen greep meer overheeft. Utopia leent zich daar niet voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *