Stefanie krijgt advies van Ivan

Stefanie krijgt advies van Ivan

Stefanie is naast Wim en Bas genomineerd. Stefanie kreeg de meeste stemmen en daar had ze dan ook veel last van. Inmiddels zijn haar tranen alweer weggetrokken en besluit met Ivan te praten. Ivan gaf haar wat advies.

Want ook Ivan is wel eens genomineerd en hij weet dus hoe het voelt. Samen gaan ze er dan ook het gesprek over aan. Want Stefanie wil graag weten hoe ze het beste om kan gaan met de gehele situatie. De dingen waar jij het meeste last van hebt, is dat je vaak in een bepaalde stemming zit waarover je niet wil praten aldus Ivan. En omdat je er niet over wil praten blijf je zitten in die stemming. De eerste stap die je kan maken is toegeven en erover praten. Iedereen mag weten wat je dwarszit. Dus meer praten en uitlaten, dat is het eerste. Niet alles in je hoofd laten! luidt zijn advies. Ik heb het idee dat ik nu extra dingen moet ondernemen om niet weggestuurd te worden antwoordt Stefanie. Ik wil gewoon mijn eigen ding blijven doen voegt ze eraan toe. Ivan vindt dat ze tijdens het eerstvolgende centraal er met de groep over moet praten en moet mededelen dat ze deze wake up call begrijpt. En daar moet je niet verlegen over zijn. Je mag best voor je plek strijden voegt hij eraan toe. Je moet de groep ervan overtuigen dat je niet naar huis wilt.  Stefanie vertelt dat ze zich niet anders wil voordoen dan dat ze daadwerkelijk is. Dat moet je ook niet doen antwoordt Ivan maar je kan wel laten zien dat dit een wake up call voor je is. Je moet je uiteindelijk openstellen voor de groep en niet telkens denken dat je naar huis wordt gestuurd. Je kunt het namelijk ook op je afroepen sluit Ivan af. Zal Stefanie iets met de tips van Ivan kunnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Lili at 00:54

  Het is niet te geloven, Bas genomineerd, ik voelde dat dat zou gebeuren. Zo lief voor mens en dier, geen enkele agressie in zich hebben zitten, en die willen ze eruit hebben, misselijkmakend gewoonweg! Tuurlijk, hij is te leuk en een gevaar voor de uropiaan van het jaar. Hetzelfde vorig jaar met Isabella moest er ook uit en de verkeerde won het. Die foute agressieve Ivan, Bjorn en Gina hadden op het bankje moeten zitten. Wordt is tijd dat die Ivan eruit gaat! Heeft er lang genoeg ingezeten! Zei die toch ook tegen Gio dat het eens tijd werd dat ie naar huisging en hij ging!

 2. Klaverboer at 23:02

  Stiff, luister maar niet naar Ivan, hij is alleen maar zieltjes aan het winnen voor de Utopiaan van 2015. Heeft hij zich ooit eerder om jouw bekommerd? Ivan’s wil is wet en als het hem niet bevalt begint hij te schreeuwen en te intimideren!

 3. caroll at 19:03

  Als je populair bij het publiek bent,zoals Bas, proberen ze eruit te stemmen. Kijk maar na vorig jaar toen moest Isabella eruit
  Ik hoop niet dar de nieuwe bewoonster meedoet met dat spelletje

  • anneke at 23:52

   Ik geef je helemaal gelijk.
   De bewoners hadden zoveel te vertellen over Armanda maar ze kreeg weinig stemmen , en als je haar zat bent had ze veel meer stemmen moeten hebben dus het zal nog wel mee vallen

 4. Tineke at 18:56

  Stefanie genomineerd oké helemaal mee eens, al zag ik persoonlijk liever Ivan vertrekken maar bas welke idioot nomineerde bas zeker omdat hij populair is kunnen ze niet hebben bah het is heel krom die stemming vriendjes politiek doe je weinig tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *