Napraten over de laatste nominaties

Napraten over de laatste nominaties

Nog meer napraat over de nominaties! Na de laatste nominaties van het jaar werd er nog volop nagepraat. We hebben hier wat kleine gesprekjes onder elkaar gezet zodat je weer volledig op de hoogte bent.

Rob en Gabriëlle
Volgens Rob was het een stemming waarbij je gaat kijken bij wie je het het minst erg zou vinden als diegene naar huis zou gaan. Hij gaat in plaats van het geven van een motiverende stem liever het gesprek aan, vertelt hij aan Gabriëlle. Het rare is wel, ik vind het helemaal niet erg om stemmen te krijgen. Ik vind het voor Stiff veel erger voegt hij eraan toe. Gabriëlle en Rob zagen het al een beetje aankomen. Gabriëlle vindt het wel mooi dat de stemmen van mensen afkomen die ook echt moeite voor Stefanie gedaan hebben om haar te helpen. Alleen ik had niet verwacht dat ze er zoveel zou krijgen…

Wim en Armanda
Armanda besluit het gesprek met genomineerde Wim aan te gaan. Ze hoopt dat Wim mag blijven.Wim hoopt voor Armanda dat ze wat meer aan zichzelf gaat denken. Het is allemaal heel goed wat je doet, maar je moet ook af en toe eens aan jezelf denken benadrukt hij. Armanda bedankt hem voor de feedback bij zijn stem.

Wim en Rowena
Rowena besluit ook met Wim te praten. Ze vertelt dat ze heel erg twijfelde over haar stem aan Wim.  We begonnen heel goed begint ze haar uitleg. Maar ze vond het vooral jammer om zelf erachter te moeten komen dat het niet zo goed tussen de twee liep, terwijl Wim ook gewoon naar haar toe had kunnen komen als hij het ergens niet mee eens was. Rowena wil hem meegeven om zichzelf meer open te stellen, zodat mensen ook weten waarom hij ongelukkig is.

Het zal de komende tijd nog redelijk spannend zijn in Utopia, morgen zullen twee van de potentiële bewoners arriveren. Uiteindelijk blijft er daar maar één van over en diegene die overblijft mag beslissen wie definitief Utopia moet verlaten. Wie zal dat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *