Genomineerden Bas en Stefanie zoeken elkaar op

Genomineerden Bas en Stefanie zoeken elkaar op

De nominaties zitten erop, de genomineerden zijn bekend en dat zijn Bas, Stefanie en Wim. Bas en Stefanie bespraken de nominaties nog eens na. Dit deden de twee buiten, eerst spraken ze nog wat over vogels maar al snel nam het gesprek een ander onderwerp aan.

Zijn er stemmen waarvan je dacht: waar slaat dit op vraagt Bas aan Stefanie. Ik had die van Benjamin en van Ivan niet aan zien komen. Die van Naomi ook niet trouwens antwoordt Stefanie. Ook Bas snapt de stemmen van Benjamin niet echt. Dat Bjorn vol op mij zou gaan zag ik ook niet aankomen gaat Stefanie verder. Ik vond zijn beredenering een beetje mwoah. Maar Stefanie weet al bijna zeker dat ze naar huis moet. Kan ik met kerst lekker thuis koken zegt ze. Bas denkt dat zij juist niet weg moeten maar dat Wim weg zal gaan. Stefanie is het daar niet mee eens. Jij wordt soweiso niet weggestuurd en als er geen bouwer binnenkomt wie moet het dan gaan doen? Dan doe ik dat wel samen met jou grapt Bas. ah joh gewoon even vier dagen de mensen inpalmen doen zoals je nog nooit gedaan hebt stelt Bas haar gerust. Volgens Stefanie gaat het een rot week worden. Ach ik ga nog gewoon een week feesten YOLO grapt Bas verder. Dat ziet Stefanie ook wel zitten, gewoon de hele week zuipen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 08:24

  Wat is dat met jullie??
  Is jullie Utopia alleen maar werken??
  Bas brengt tenminste leven in de brouwerij, dat vind ik belangrijk om te blijven kijken.

 2. lena at 23:58

  Inderdaad bas verdient het echt niet. Hij is toevallig raar maar waar bij de paspoorthouders het lievelingetje. Maar in utopia is hij nooit echt heel geliefd geweest. Hij is een clown en acteur tegelijk meer niet. Maar van mij mag wim gaan.

 3. jane at 18:07

  het feit dat Bas publiekslieveling nr. 1 is reeds maanden lang wekt jalouzie want hij maakt een grote welverdiende kans om Utopiaan van het jaar te worden. Erg onsportief om hem dat niet te gunnen luitjes van utopia.

  • Ann at 18:23

   Utopiaan van het jaar, bas, wat een onzin.. Meneer bas verdient dat helemaal niet! Wat doet hij nou?? Niets.. Of leven we in de omgekeerde wereld.. Dan hoef je niets te doen, beetje beestjes verzorgen, liegen, bedriegen en roddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *