Volgens Bjorn & Rowena zijn mensen niet te vertrouwen

Volgens Bjorn & Rowena zijn mensen niet te vertrouwen

Nog meer gesprekken van gisterenavond, Bjorn en Rowena hadden een gesprek over andere bewoners. Volgens hun zijn ze niet allemaal te vertrouwen…

De twee  zitten in een slaapkamer en Rowena begint het gesprek. Waarom ben ik soms zo naïef? Ik heb een stem gehad van Stefanie terwijl ik die niet van haar zou krijgen. Zo grappig eigenlijk, het is wel een eye opener voegt ze eraan toe. Weet je wie dat wel eens bij mij gedaan heeft antwoordt Bjorn. Wie mij dat geflikt heeft? Zeggen van nee je hoeft je geen zorgen te maken dat ik op je stem, want ik ben niet iemand die uit emotie stem’, maar puntje bij paaltje kreeg ik toch een stem. Toen dacht ik wat? En die iemand was Mark. De twee kletsen er nog even over door en snappen niet waarom mensen zo handelen. Ik weet nu hoe laat het is. Dit is gewoon een wake up call zegt Rowena doelend op Stefanie.Volgens Bjorn kan je iedereen vertrouwen totdat het in eigen belang is. Op dat moment zijn het er maar weinig. Ik weet zeker dat de mensen mij wel kunnen vertrouwen voegt hij eraan toe. En Rowena kan er niet over uit dat ze erin getrapt is. Ik was in het charme-offensief getrapt en daarom vroeg ik me af waarom ik zo naïef ben voegt ze eraan toe. Bjorn lijkt het het beste als Stefanie weg gaat, van de drie die nu op de bank zitten, wil ik dat Wim en Bas blijven. Ik wil niet dat ze naar huis gaat, maar ik wil wel dat Wim en Bas blijven. Als je wil bouwen in Utopia, dan is het wel handig als je iemand hebt die zo handig is als Wim. Als hij weggaat, dan kijkt niemand jou meer aan.  Door jouw drie stemmen zit hij nu op de bank! Rowena legt nog eens uit waarom ze voor Wim koos. De band met Wim was een beetje weg. Ik heb hem ook aangesproken op het feit dat ik ‘dingen’ te horen heb gekregen. En dat ik het jammer vind dat hij niet naar me toekomt. Dat heb ik ook net aan Armanda proberen uit te leggen. Ik hoop gewoon dat ik een betere band met hem krijg, zodat ik Wim leer kennen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. gea at 11:44

    Als ze een beetje zouden nadenken voordat ze gaan stemmen, dan wisten ze dat ze niet zonder Wim kunnen. Hij doet nu misschien niet zoveel, maar als er iets kapot is of er moet wat gebouwd worden hebben ze Wim toch nodig, van die twee nieuwe die vandaag komen verwacht ik niet veel en zeker niet dat ze iets kunnen bouwen, dus moet of Stef of Bas eruit.

    • Ann at 13:58

      Helemaal mee eens.. Wim hebben wij als kijker ook niet veel in beeld gezien.. Die cees wel.. Ik vind ook dat stef of bas, ik kies voor bas, omdat stef nu afgerekend word op borderline.. Bas doet niets.. Wim is harde werker.. Dus bas eruit.. Maar volgens mij word het allemaal geregeld, wie eruit en erin komt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *