Cees mag wordt ingewerkt op de financiën

Cees mag wordt ingewerkt op de financiën

Een nieuwe dag in Utopia land is begonnen en ook vandaag beginnen we met een berichtje over Cees. Een positief berichtje wat ook wel eens leuk is! Mark doet Cees namelijk een voorstel waar de oudste bewoner van Utopia blij van wordt…

Cees is vandaag alweer druk bezig geweest met de was. En terwijl hij kleren in de droger aan het doen was komt Mark met hem praten. Mark begint over een betaling die niet goed gegaan is. Ik stoor me eraan dat er wel vaker dingen gebeuren die niet vlekkeloos verlopen. Cees lijkt het ermee eens te zijn want hij vindt dat het gezien de financiën wel beter kan. Dan begint Mark over een eventuele training om in te werken. Wanneer wil je een keer meekijken met de financiën vraagt hij door. Cees lijkt verrast door deze vraag maar ook blij. Eigenlijk zo snel mogelijk is zijn antwoord. Alleen ik ben nu aan het schrijven en dat moet eerst af voegt hij eraan toe. We kunnen het eventueel morgen of anders zaterdag doen stelt Mark voor. Cees is blij met dit voorstel en gaat er dan ook op in. Verder is Cees nog wel benieuwd of Rob er een beetje kijk op heeft. Hij heeft de training er al op zitten. Mark vertelt dat Rob het goed oppakt en de juiste vragen stelt… Cees heeft binnenkort dus nieuwe bezigheden. Haalt dit hem door de moeilijke periode heen? Hebben we binnen kort een heus financieel team?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 16:37

  ik ben toch bang dat Mark niet wint ondanks dat hij Cees erbij wilt betrekken, en wie bepaalt eigenlijk wie wat mag doen in Utopia, als je een hele grote mond hebt kom je verder in Utopia,Cees heeft net zo veel recht als iemand anders, Nicole heeft ook al verschillende dingen gedaan, daar hoor je niemand over, sommige weten nog niet eens wat ze willen, ja afvallen en trainen, daar zit toch niemand op te wachten, maar gebeurt ook. Wim is ook lekker bezig, maar kost allemaal geld. Wat Gabs doet is mij nog steeds niet duidelijk, zo kan ik nog wel ff doorgaan.

 2. Hannah at 13:48

  Ik denk dat het weer een kwestie is van:”Mark, zenderkamer!” Cees heeft al een paar keer aangegeven dat hij het niet meer leuk vindt in Utopia en naar huis wil.
  De regie weet dat het gedrag van Cees de mensen op social media bezig houdt en dit beter is voor de kijkcijfers. Dus is dit bedacht om Cees wat te bedaren zodat hij blijft.
  Dat wordt dan nog wat, want Rob zei de vorige keer dat hij absoluut niet met Cees kon samenwerken en hem daarom niet bij de financiën wilde hebben.

 3. maria at 11:19

  Ik denk eerder dat Mark cees probeert te paaien ivm de utopiaan van het jaar.Maar is dat achter de rug dan moet ik nog zien of dat door gaat. Maar ja we kennen onderhand wel .Iemand blij maken met een dode mus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *