Ivan en Nicole uitten hun frustraties

Ivan en Nicole uitten hun frustraties

We blikken nog even terug op gisterenavond laat, Ivan en Nicole hebben namelijk met elkaar gesproken. De twee hebben de afgelopen dagen regelmatig discussies en ruzies. De twee gingen gisterenavond zitten om hun frustraties.

De twee zitten op het rokersbankje te praten, Ivan kijkt Nicole vervolgens aan en Nicole vraagt wat er is. Ivan antwoordt ik zat fout. En dat is het vraagt Nicole. Ivan zegt dat zijn gedrag van de laatste dagen komt. Ik ben weer in mijn hoofd gaan leven voegt hij eraan toe. Nee antwoordt Nicole je bent gewoon f*cking paranoia.  En dat is geen excuus om mij zo drie dagen te laten voelen. Ik heb mezelf lopen opvreten, ik ben kapot. Maar echt kapot benadrukt ze. Ivan zegt dat ze alle recht heeft om boos te zijn en weet niet wat hij moet zeggen. Hij biedt nogmaals zijn excuses aan maar Nicole schudt haar hoofd. Ik weet het even niet meer zucht ze, alles brengt haar een beetje aan het twijfelen momenteel. Nicole denkt dat Ivan Utopia belangrijker vindt dan haar. Dit zijn allemaal gevolgen van wat jij het belangrijkst vindt. Volgens Ivan is dat niet waar, ik heb een soort twijfel, ongegrond. Op het moment dat ik in mijn hoofd ga leven, ga ik nadenken.Dat is wat ik ook doe, als jij me negeert antwoordt Nicole. Ik weet dan niet wat er met je aan de hand is en dan verlies ik de controle erover.  Je weet dat het bij mij ook gaat broeien en dat ik er direct over wil praten, maar dan sta jij lacherig in de keuken te doen. Het is jouw probleem, maar ik zit er nu mee voegt ze er boos aan toe. Ivan zucht en zwijgt vervolgens. Uiteindelijk biecht hij op dat hij veel spijt heeft en dat zijn gedrag voorkomt uit onzekerheid. Nicole reageert niet en kijkt de andere kant op. Ik stel me hier wel kwetsbaar op, realiseer je dat wel gaat Ivan geïrriteerd verder. Ivan denkt dat het volgende keer niet zo uit de hand hoeft te lopen. Maar dan moet ik wel eerder open kaart spelen en jou in onzekerheden betrekken. Nicole kijkt hem vragend aan, ze heeft zo haar bedenkingen. Als je je nou volgende keer zo voelt, wil ik niet dat je lacht, met niemand niet is haar antwoord. Nicole hoopt dan dat ze zich niet zo kwetsbaar zal voelen, als Ivan  wel met anderen ziet lachen. Ivan moet erom lachen. Dan mag jij ook niet lachen zegt hij met een knipoog. Later op de avond kruipt Ivan in bed. Nicole volgt iets na hem. Ze geeft hem een kus en ze knuffelen, hij vraagt of ze bij hem komt liggen. Het lijkt erop dat de twee opnieuw zijn begonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. lena at 01:27

    Hoezo domme nicolle. Zo geweldig is zij ook niet. En daarbij heeft iedereen wel ruzie in een relatie. Vooral als 24 uur op elkaars lip zit. Maar oordelen van een afstand is altijd makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *