Cees was gisterenavond boos

Cees was gisterenavond boos

We blikken voordat we nieuw Utopia nieuws vermelden nog even terug op gisterenavond. Cees was namelijk boos en dat kwam door de keuken. Hij moest deze namelijk alleen opruimen tot grote ergernis. Ach jongens kijk nou toch stelletje smeerlappen! Horen we Cees zeggen terwijl hij een vieze schaal uit de kast haalt. Ook zijn de glazen niet teruggezet waar ze eigenlijk horen. Is dat nou zo moeilijk moppert Cees door. Hij besluit dat de rest van de bewoners er ook van moet weten en schreeuwt door de loods waar moeten deze glazen naar toe?! Er volgt geen reactie, ik vraag het nog één keer anders flikker ik ze kapot schreeuwt de oude bewoner vervolgens. Bjorn besluit maar antwoord te geven, daar onder de kast. Maar daar passen ze volgens Cees niet… Deze gebeurtenis terugkijken op de zondag morgen? Check onderstaande video dan even!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 23:35

  Cees zou toch eens moeten leren om de vieze vaat te laten staan, er zijn er nog 14 die de keuken kunnen doen, praten doen ze toch wel, als hij niks doet is het niet goed, als hij opruimt is het niet goed, als hij naar bed gaat is het niet goed, deze man is gewoon de PISpaal van bijna iedereen in Utopia.
  En Theo 076, op zich zijn varkens eigenlijk heel schoon en vooral slim, dus ga varkens a.u.b. niet met Utopianen vergelijken, ze komen niet in de buurt.

 2. anneke at 13:12

  Ik heb het idee dat ze Cees gewoon kwaad willen hebben om hem als een oude zeur over te laten komen, en waarom glas in de afwasmachine doe dat met de hand is dat nu zoveel moeite.
  En waarom mag dat ook morgen als ik uit bed kom, ze weten toch al dat Cees als eerste uit bed is en het dan doet.
  Alleen jammer dat hij nu ziek is , moeten ze het als nog doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *