Cees gaat kapot van de pijn en jeuk

Cees gaat kapot van de pijn en jeuk

Een nieuwe dag is alweer een tijdje bezig, de bewoners waren allemaal netjes op tijd wakker. In het centraal van gisteren was 8:30 afgesproken maar om 8:45 stond iedereen naast zijn of haar bed. Over dat kwartier zullen we maar niet klagen… De dag begon met een lekker muziekje om zo lekker wakker te worden. Vervolgens werd het tijd om voorbereidingen te treffen voor de Utopia kerst markt die ook vandaag plaats zal vinden. Maar niet iedereen hielp mee, Cees ligt namelijk nog in bed. Het gaat niet goed met de oudste bewoner uit Utopia.

Cees weet niet waar hij het zoeken moet, hij heeft overal pijn en jeuk en wordt er wanhopig van. Hoe moet dit nou zegt hij emotioneel tegen Gabriëlle, Nicole en Rowena. De dames schrikken van de uitslag die op de armen te zien is. Nicole g aat een kopje thee halen en Gabriëlle wrijft met een natte doek over zijn benen die ook rood zijn. Dit is niet best aldus Gabriëlle, ik heb echt met je te doen. Het ziet er echt erg uit voegt ze eraan toe. Cees begint te huilen, precies vandaag. Ik kan het gewoon niet. Het lijkt wel alsof mijn lichaam in de fik staat. Nicole denkt dat het netelroos zou kunnen zijn.  Maar het lijkt ook wel op koudvuur. Ik zou helemaal gek worden, echt sneu Cees. Niet veel later besluit Nicole de organisatoren Ivan en Bjorn in te lichten. Cees kan zo niet mee doen, er zal naar gekeken moeten worden maar heeft ook heel de nacht wakker gelegen. Uiteindelijk wordt er besloten dat Nicole de rondleidingen zal doen, dan kan Cees even uitrusten in de wellness. Hopelijk knapt Cees snel op!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 06:35

  Nou er zitten hier blijkbaar enorme Cees fans… Ik vraag me af wat je zo leuk aan deze man vindt? Leg dat mij nou eens uit…. Want ik snap daar totaal niets van.
  hij klaagt, scheld, is achterbaks..vraagt gewoon om aandacht.zit achter meiden aan die zijn dochter zouden kunnen zijn, (alleen daar krijg ik al de kriebels van).
  Ik persoonlijk vind Cees een enorme aansteller, pijn en jeuk is idd niet fijn en kun je behoorlijk ziek van zijn. Maar dit is niet de eerste keer dat cees zo doet.
  Cees is geen bewoner van het eerste uur, en wist wat hem te wachten stond toen hij hier aan mee ging doen. Dat er veel lawaai was en gesnurkt werd had hij kunnen weten.
  Ook dat hij geen bed zoals thuis zou hebben. Daar begon het al mee.
  Daarbij moet je wel vol van jezelf zijn om aan zo’n programma mee te doen, dat is Cees dan wel.
  Een vent mag van mij best janken en zijn gevoelens laten zien…. Maar dit is/was weer eens puur aandacht, want dat kreeg hij de afgelopen dagen niet met zijn gezeur, dus dan maar op deze manier.
  Een huwelijk kan stuk lopen, daar zijn verschillende redenen voor, maar 4x?? Dan moet je toch eens bij jezelf te raden gaan….
  Als mijn vader aan zo’n programma mee zou doen, zou ik hem waarschijnlijk nooit meer aankijken, zeker niet als hij zich zoals Cees zou gedragen.
  Ik vind hem dan ook geen vader figuur, zoiemand met een bierbuiken en een hoog knuffelgehalte, met een breede schouder waar je even flink op kan uithuilen en die dan ff wijze woorden in mijn oor fluistert, zoals mijn vader zou doen.
  Nee dat is Cees juist totaal niet. Hij is totaal alleen met zich zelf bezig, kan totaal niet tegen kritiek en verwacht dat ander zich aan hem aanpassen, omdat hij een “wijs geleerde man” is… Die het allemaal wel weet.
  dus leg mij nou eens uit Cees fans wat jullie dan zo geweldig aan hem vinden, behalve dan dat hij zo zielig is… Hij heeft zelf voor Utopia gekozen… Niemand die hem daar in heeft gestopt (hoop ik).

 2. MariaBora at 23:28

  sommige vrouwen zou het niet misstaan om zich aan te melden om in Utopia te komen, ze zouden helemaal niet opvallen met hun geleuter, en Rowena kan echt wel voor zichzelf opkomen, die kent de klappen van de zweep echt wel, en degene die zegt, wat een drama voor een beetje uitslag heeft nog nooit meegemaakt wat jeuk met een mens kan doen, geloof mij, jeuk kan vele malen erger zijn dan pijn, en uitslag kan op veel dingen wijzen, er zou een dokter moeten komen, of is daar geen geld voor.

  • Jojanneke at 06:45

   Als er een psychiater komt als je 24 uur aan vraagt… Een tandarts komt bij kiespijn…
   Een dierenarts komt voor gewonde eenden…
   Komt er heus ook wel een huisarts langs voor jeuk/pijn.

   En Nicole…. Koud vuur??? Hij heeft uitslag geen zwarte ledematen die aan het afsterven zijn…koudvuur krijg je niet zo maar.

  • Hannah at 10:00

   Cees ging op een gegeven moment naar “achter”, volgens mij krijgen ze daar ook bezoek van een dokter en niet altijd in beeld.
   Cees heeft dit kennelijk al eens eerder gehad en had daar toen zalf en medicijnen voor gekregen, alleen mochten wij niet weten welke, want toen Gabriëlle en Nicole het hier over hadden kwam er een audiolock

 3. Manon at 19:45

  Sympathie?! Ik snap niet dat je dat woord durft te gebruiken na je commentaar en taalgebruik over Cees! Dus ga niet een ander terecht wijzen.. en veel plezier bij Utopia! Dat je nog maar veel mag genieten van Cees..

  • Hannah at 22:39

   Manon, je bent niet de enige die hier zo over denkt, er zijn al meerdere geweest die deze negatieve, zeurende wijven (ik had bijna misbaksels gezegd, maar dat zijn hun woorden) gewezen hebben op hun domme reacties. Helaas zonder resultaat.
   Bijna elke topic wordt gedomineerd door overdreven negatieve reacties, wat door meerdere lezers als irritant wordt ervaren, en iedereen kan een veeg krijgen, niet alleen de bewoners van Utopia maar zelfs Thom of andere reageerders hier. Het is echt jammer voor de sfeer!

 4. Yvon at 15:26

  Ja Ann ik ben het met je eens,hij heeft zich inderdaad een hele tijd op de achtergrond gehouden,denk voor de nominatie,maar nu begint hij weer met zijn geklaag en gemopper.
  Hij geeft zelf toe dat hij een hypergonder is!
  Ook ik vind het misselijkmakend als hij zo met Rowena doet ik denk dan, gelukkig is ze mijn dochter niet,want zo’n oude viespeuk moet niet aan mijn kind komen!!!

 5. gea at 14:45

  Het gaat er niet over of hij schoon is, het pak hebben ze gehuurd neem ik aan dus zou het kunnen , of hij is allergisch voor dat materiaal

 6. anneke at 12:41

  Wat weer een gemene opmerking van Ann als het wel zo is moet er een dokter bij komen het kan bijde heel slecht zijn .
  En dames als het zo is, is het niet omdat hij vies is dan kan iedereen gebeuren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *