Bjorn wordt gek van Cees

Bjorn wordt gek van Cees

Bjorn en Cees kunnen het sinds gisteren niet zo goed met elkaar vinden. Ook vandaag lijkt dat verhaal zich weer te herhalen. De winter markt is inmiddels van start gegaan maar net daarvoor had Bjorn een gesprek met Bas om zijn frustraties te uitten.

Terwijl Bjorn zijn tanden aan het poetsen is zegt hij tegen Bas dat hij gek van Cees wordt. Bas antwoordt weet je wat het is? Hoe ie nu doet wordt het alleen maar erger. Je kan gaan zeiken maar je er ook bij neerleggen. Hoe ik doe vraagt Bjorn door. Nee antwoordt Bas, hoe Cees doet. Hij kan zich erbij neerleggen of door zeiken. Nu wil hij wel weer de rondleidingen gaan doen, terwijl we vanmorgen alles om hebben gegooid antwoordt Bjorn. Vanmorgen was het zielig dit en zielig dat en nu ehhh… Hmm hmm zegt Bas en Bjorn richt zich op Ivan die voorbij komt. Hij zegt tegen hem dat Cees de rondleidingen nu wel weer wil doen. Ivan kijkt wat verbaasd en Bjorn zegt geïrriteerd schiet mij maar kapot echt! Dan richt hij zich op de standhouders en verwittigd dat de bezoekers binnenkort binnen zullen komen voor een hopelijk gezellige markt in Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 19:03

    Als ik dit nu zo lees denk ik dat Bas het ook een beetje gehad heeft met Cees. Het viel mij trouwens ook op toen tofu van de week wegging zij Bas en Rowena bedankte en niets over Cees zei, terwijl ze altijd met z’n drieën zaten te konkelen.

  2. Yvon at 18:48

    Ik snap Bjorn helemaal en zie ik nu staan dat Bjorn achter Rowena aan loopt!!!!heb toch echt het idee dat Cees Rowena wel ziet zitten en dat ook duidelijk laat merken!!!!
    Ik ben echt geen fan van Bjorn maar ik zie hem geen kwaad doen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *