Cees doet toch de rondleidingen

Cees doet toch de rondleidingen

We schreven al over Bjorn die zich nogal irriteert aan Cees. En dat kwam puur om het feit omdat hij nu ineens wel de rondleidingen wil gaan doen. De kerst markt is inmiddels gestart maar net daarvoor besprak Cees met Nicole wat zijn plannen voor vandaag zijn. Hij wil namelijk toch de markt gaan doen, maar is dat wel zo verstandig na de klachten die hij vanmorgen en nog steeds heeft?

Nicole vraagt aan Cees wat hij nou wil gaan doen. Gezien het feit dat Cees zijn mond eerst netjes leeg wil eten voordat hij antwoordt geeft duurt de reactie even. Daarna zegt hij het volgende, weet je? Het is nog geen tijd en ten tweede of ik nou hier rondloop met vreselijke jeuk en gedoe, of buiten… Ik heb wel een beetje afleiding. Wat jij wilt antwoordt Nicole, geef het maar aan. Als je het niet trekt dan spring ik bij. Ivan hoort het gesprek en adviseert Cees om het toch maar niet te doen. Ja maar beste mensen antwoordt Cees, wat moet ik dan? Gewoon chillen antwoordt Ivan, relaxen. Doe gewoon, vandaag ben je vrij! Nicole valt Ivan bij, of met standhouders praten en producten aanprijzen. Maar als je zegt dat je één rondleiding wil gaan doen dan doen we dat gewoon. Maar leg niet te veel druk op jezelf voegt ze eraan toe. Oke antwoordt Cees wat twijfelend, ik hoop dat het zo een beetje zakt maar ik zie het nog niet. Wat later als de bezoekers er zijn geeft Cees toch een rondleiding, deze wordt druk bezocht. Het is nog even onduidelijk of hij het heel de tijd gaat doen. Verder is het bedrijvig op het terrein. Zo heeft Gina het erg druk met appelbeignets maken, draait Le Luifel overuren en lijkt er ook veel verkocht te worden bij andere standhouders. Wordt het weer een top dag net als gisteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 13:31

  Mijnheer John de Mol, als u Utopia op 31 december 2015 gaat stoppen bent u voor mij de Utopiaan van het jaar 2015, nog mooier zou het zijn als u wat geld wilt geven voor de ouderen onder ons, waar u zelf ook al dicht tegen aan zit, om die eens lekker te verwennen met de Kerstdagen , u zult er geen last van hebben dat u alleen zit, familie genoeg. Verzin gewoon iets anders in 2016, U kunt het, groeten van Maria en nog heel fijne feestdagen.

 2. Z.wetser at 05:58

  Utopiaan 2014…. Het begon met niets, geen water, stroom, Electra..
  Geen bed, bad en brood hahaha.. Vanuit het niets is er gewerkt naar hoe het nu is.
  eind 2014 …. Eind 2015… Wat is er veranderd?
  Chris had een super mooie tuin aangelegd, ook met planten om zelf voordienend te worden, wat is daar van over?
  De loods Wilco was een gluipert, en irritant verschijnsel, nadat hij is vertrokken is er niets meer gedaan om en rondom de loods.
  Het is dat het nog niet super koud is geweest, want klagen kunnen ze stuk voor stuk.
  Leuk hoor al die beesten in Utopia.. Maar wat voegt het toe? Een paar eieren, die waarschijnlijk duurder zijn dan dat je ze koopt.m
  Wat is er terecht gekomen van de zelfredzaamheid? Alles vind plaats met een laptop en telefoon. En het geld dat binnenkomt, komt vanuit de evenementen nog steeds.
  In begin 2014 werd er eerst geld gecreëerd, dan geïnvesteerd…
  Om zo weer iets nieuws te creëren…. Nu heeft iedereen een eigen doel, er is gern gezamenlijk doel. Iedereen zit er voor zich zelf om zo op deze manier beroemd te worden, als acteur/zanger, etc..
  Met het kiezen voor de nieuwe bewoners wordt niet gekeken van wat het de groep brengt, maar wat het op gaat leveren aan de bv, en wat het minste geld kost qua infersteringen.
  Stomme is dat ze telkens voor de verkeerde bewoners kiezen.
  Waar is de passie uit 2014???? Het gezamenlijk doel… Een Utopia creëren zonder de buitenwereld “nodig” te hebben om te overleven. Oke het is natuurlijk niet fraai, om op tv te laten zien hoe je je eigen dieren op eet…
  gaan we terug naar de bewoners die er nu zitten…
  Ivan, oke ik ben het niet eens met zijn autoritair gedrag, gaat het niet op zijn manier berg je dan maar… Toch heeft hij de leiding naar zich toe getrokken en ik denk dat dit niet bewust is gedaan, maar is gekomen omdat niemand anders dit doet/kan.
  Ik ben geen fan van Ivan persoonlijk, maar vind hem wel de hardwerkende bewoner.
  Bas… Nou die kost alleen maar geld met zijn beestjes en fratsen.. Heb je er daar een paar van is Utopia zo failliet…
  Cees… Voegt totaal niets toe aan Utopia, net zo min als Rob, Gabrielle, Nicole, Gina,
  Bjørn…. Rob heeft wel gelijk zingen kan hij niet.. Zie hem alleen maar achter de laptop zitten.
  Rowena… Tennis en oja zingen… Zier er niets van terug.
  Mark… Oke de boekhouding lijkt in orde te zijn le luifel loopt. Missie geslaagd. Maar geen utopiaan 2014 voor mij.
  Wim… Als bouwer binnen gekomen, meubelmaker.. Hij begon goed, maar zie er niets meer van.. Jammer.
  Naomi, is wel als enige enorm gegroeid, zie verder niet veel van haar meer…
  En dan Ramona.. Die is er nog te kort om daar een beeld van te hebben, volgens mij is zij alleen ook met een verkeerd beeld binnen gehaald. Ik denk dat zij meer om haar persoonlijk doel is gekomen… Afvallen. Maar we zullen zien.

  Wie zou dan volgens mij utopiaan van het jaar moeten worden?
  Niemand!!!!!!! Maar moet ik kiezen dan ga ik toch voor Ivan, ook al stoot mij zijn autoritaire houding totaal tegen mijn borst, ben ik zijn woede aanvallen niet vergeten. Toch is hij de enige die kei hard werkt. Ik zie hem bijna nooit zitten hangen. En zal het zonder hem echt een puinhoop zijn. Al staat Rowena klaar om het stokje over te nemen.

  • Jojanneke at 05:09

   Nou dan stop ik met kijken…..
   Kijk toch al niet veel meer omdat ik me rot erger aan die vent.
   Vorig jaar kon ik niet kiezen, dit jaar vind ik dat niemand het verdient.
   Wie heeft er in hemaalsnaam iets vernieuwends gebracht, iets opgebouwd? Het is allemaal doorgepakt vanuit 2014… Niets nieuws.
   Kijk ik dan puur op persoonlijk vlak, vind ik dat Gabrielle het verdient. Niet omdat ze hard zou werken, maar puur omdat ik haar nooit hoor klagen, nooit over andere hoor roddelen, heeft ze problemen, bespreekt ze het met diegene zelf.
   Toen er geen geld was heeft ze uit zich zelf haar PT er uit gezet.
   Terwijl andere wel geld hadden om te roken…..

   Nee Cees mag absoluut geen utopiaan van het jaar worden, ik vind hem totaal geen voorbeeld functie hebben.
   Het is een oude narcistische vent, vindt zich zelf heel wat en zit achter jonge meiden aan.
   Roddeld klaagt en zeurt heel wat af…
   Cees speelt een spel, dat heeft hij vaak genoeg gezegd, en dat mag dat is Utopia natuurlijk ook.

 3. Hannah at 23:28

  mijn reacties worden niet geplaatst, dan maar kort en krachtig: Marja en Therese mee eens! Er zijn meer reageerders die zich ook irriteren aan de drie negatievelingen.

 4. MariaBora at 23:06

  ik dacht dat sommige bewoners van Utopia goed waren in roddelen, dat las ik ergens een paar dagen geleden, nou, sommige Niet Utopianen kunnen er ook wat van hoor, de beste stuurlui staan nog steeds aan de wal.

 5. gea at 18:59

  Er zal ook wel een beetje aanstelleritisch bij zitten, als hij echt veel pijn en jeuk had zou hij wel in bed blijven. Maar tijdens de rondleidingen kan hij dan wel even vertellen wat voor verschrikkelijks hij wel niet heeft moeten doorstaan afgelopen nacht.

 6. Trudy at 18:04

  Cees is een kanjer!!! Wat een doorzetter, niks is zo erg als jeuk. Gelukkig is Nicole ook eens positief en bezorgd.
  Alleen Bjørn vind ik irritant, maakt van een mug een olifant, want nou moet hij alles weer omgooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *