Cees wil een verkiezingsdebat houden

Cees wil een verkiezingsdebat houden

Een rustig dagje gaat voorbij in Utopia. We kunnen je uiteindelijk weer wat melden. Cees heeft namelijk een idee wat hij voorlegt aan Ivan…

Cees wil namelijk een verkiezingsdebat houden in het kader  van de Utopiaan van het jaar verkiezing. In de keuken legt hij aan Ivan uit wat hij precies bedoeld. Net zoals de politieke partijen dat doen tijdens de verkiezingsstrijd. Een groot verkiezingsdebat voegt hij eraan toe. Benjamin hoort het ook en vindt het niet nodig. Ook Ivan sluit zich erbij aan. Mijn Utopia kan al niet meer stuk gaat hij verder. Wie het ook word, die gun ik het van harte. Ik hoef geen strijd aan te gaan en ik hoef ook niet te debatteren. Maar van de andere kant snapt Ivan wel dat anderen het mogelijk wel willen. En dan vind ik het ook terecht dat ze het podium daarvoor krijgen, dus top idee. Dus je wijst het niet af vraagt Cees voor de zekerheid. Ivan antwoordt dat het vergelijkbaar met vorig jaar is. Toen kregen de bewoners elk een moment om te vertellen waarom iemand voor die persoon zou moeten gaan. Ik wilde het dit jaar nog een stap verder gaan gaat Cees verder, door echt bepaalde stellingen neer te leggen waar je op kunt reageren en dan in discussie te gaan. Maar je kunt ook een vraag stellen waarom heb jij recht op het winnen van de titel? We zijn benieuwd of het debat er ook echt komt, afwachten maar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *