Cees wil gewoon naar huis

Cees wil gewoon naar huis

Cees zit al dagen niet lekker in zijn vel, hier hebben we eerder al eens over geschreven. En ook vandaag is dat het geval, het liefste wil hij gewoon naar huis. Met Rowena gaat hij het gesprek erover aan.

Rowena besluit naast Cees te gaan zitten die op bed ligt. Cees zucht dat hij er geen puf meer voor heeft. Het is een zootje in mijn hoofd. Ik wil gewoon naar huis gaat hij verder. Ik vind er geen bal meer aan en het enige wat mij hier houdt is een bak met geld. Presenteren vind ik leuk maar dat mag ik niet doen. Bjorn wil immers zelf alles presenteren. De twee liggen elkaar totaal niet en Cees ergert zich er kapot aan. Ik wil iets hebben waar ik me goed bij voel en dat heb ik nu niet. Het casemanagement komt niet van de grond en Cees in de stoel lukte ook al niet klaagt hij. Rowena probeert Cees positief om te buigen, de foto’s gingen toch goed? Cees vertelt dat hij het leuk vindt voor een keertje maar dan houdt het ook verder op. Ik heb al een paar keer aangegeven dat ik in de stichting wil bij Benjamin maar dat komt er steeds niet van. Ook heb ik geen zin om energie te stoppen in een eigen restaurantje. Het wordt moeilijk om dat van wal te krijgen. Een eigen boekje oppert Rowena vervolgens maar Cees vertelt dat dat ook niet lukt. Ik vind schrijven verschrikkelijk. Ik moet ook nog een stapel post schrijven, maar kan zich er niet toe zetten. Rowena vindt dat Cees best mag schrijven dat hij het moeilijk heeft. De woorden komen vanzelf wel verwacht ze. Zal het gesprek met Rowena geholpen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 21:58

    Cees zou toch bingo’s voor ouderen organiseren? Leuk voor ouderen die er niet zo vaak buiten de deur komen en Cees kan zijn hart ophalen met presenteren.

  2. anneke at 19:31

    Waarom moet Bjorn alleen presenteren het kan toch om en om ,dat was vorig jaar ook met Giorgio die wilde ook alles doen .
    Kan Cees niet iets doen met Bas en Rowena .
    En denk er anders overna om zelf wat te doen wat niet zo veel geld kost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *