De eerste indrukken over Victoria

De eerste indrukken over Victoria

Victoria is nu een aantal uur in Utopia als nieuwste bewoner. Alles over de nieuweling lees je hier. Maar wat zijn de eerste indrukken van de andere bewoners over haar?

Cees is de eerste waarvan we een mening horen. Ze is heel anders en apart. Benjamin is vanaf het begin al enthousiast, en is erg geïnspireerd door haar. Ook Rob vindt haar een aanwinst, het is een leukerd maar wel een stuiterballetje voegt hij eraan toe. Ivan lijkt een beetje bedenkelijk over Victoria. Tijdens een sigaretje merkt hij op dat ze een hoop energie heeft. Ook Rowena en Ramona hebben het over de nieuwste bewoner. Ze lopen samen een rondje over het terrein richting de kas. Beide vinden Victoria een leuk chickie. En Ramona is blij dt het een jongere vrouw is. Rowena vind het een pluspunt dat ze de diepere zin van het leven denkt en niet alleen aan geld en het bedrijf denkt. Ramona antwoordt enthousiast, zij staat toch ook voor liefde? Een nieuwe generatie! voegt ze eraan toe.Rowena vraagt vervolgens of het niet een meisje voor Ramona is, maar die ontkent in alle toonaarden. Op naar de volgende bewoner, Bas vindt haar ook een leuke meid. Al zou hij niet op haar gevallen zijn als ze hetero was. Misschien val ik juist nu op haar omdat ze op vrouwen valt voegt hij eraan toe…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *