Campagne voeren verpest de sfeer

Campagne voeren verpest de sfeer

Na de binnenkomst van nieuwe bewoner Victoria en een klein centraal praten Nicole en Ivan bij het koffieapparaat over de Utopiaan van het jaar verkiezing en campagne voeren.

Ivan vertelt nogmaals dat hij het niet fijn vindt dat er campagne gevoerd wordt. Hij vindt het raar dat mensen reclame voor alleen zichzelf maken. Dit terwijl ze het hele jaar hun stinkende best hebben kunnen doen. In zijn ogen heb je een jaar de tijd gehad om jezelf te bewijzen. Ik had ook al een mega dikke discussie met Gabriëlle daarover met Gabriëlle. Waarom moet er nou weer iemand beginnen met campagne voeren? Het verpest gewoon de sfeer! voegt ze eraan toe. Ook vind Nicole het vervelend dat ze de situatie niet in de hand heeft. Persoonlijk ga ik me er niet meer druk om maken en ga ik mezelf ook niet verlagen tot dat niveau. Ik vind het hartstikke leuk voor ze, dat ze lekker campagne voeren. Maar als ze zo moeten winnen. Nee volgens Nicole. Volgens Ivan is het ook oneerlijk voor de mensen die wel hard gewerkt hebben die zich wel hebben ingezet voor Utopia. Hebben de twee gelijk?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *