Het korte centraal van 21 december

Het korte centraal van 21 december

Na de komst van Veronica is het ook nog even tijd om het een en het ander te bespreken. Er wordt een kort centraal gehouden. Hier lees je alle besproken punten van 21 december terug.

Morgen komen er vluchtelingen naar Utopia. De bewoners willen samen dineren en andere activiteiten organiseren en daar wil Ivan even over brainstormen. Nicole stelt voor om iets moois voor te dragen maar het moet wel in het Engels. Ze wil ze vooral een warm welkom heten. Er komen mensen uit Iritrea en Syrië. Ze gaan samen koken en muziek maken. Ramona gaat misschien ook nog iets met theater kan doen. Nicole vertelt dat ze graag de leiding nemen over de keuken en met de gasten praten over wat er precies op tafel wordt gezet. Ik dacht zelf aan een amuze, een voorgerecht, hoofdgerecht met bijgerechten en een nagerecht. Ook wil ze er wijntjes bij serveren. Bjorn stelt voor ook oliebollen en appelbeignets te serveren. Ivan stelt vervolgens voor om vier groepen te maken. Een groep voor het koken, de aankleding, cadeautjes en entertainment. Nicole wil ook nog extra tafels en stoelen huren voor deze gelegenheid. Een goed moment om te shinen morgen voegt ze eraan toe. Victoria de nieuweling wil ook graag mee helpen, Engelse taal ligt haar ook wel. Ivan deelt daarna de groepen in.

Dan worden er nog andere zaken besproken, zo komt overmorgen stichting happy voor een verwenmiddag. Benjamin zal er later nog op terug komen. Daarna wordt er nog een liedje gezongen omdat een vriend van Bjorn jarig is. Ook de jongste broer van Cees zijn moeder is jarig dus wordt er twee keer gezongen. En daarmee eindigt een kort centraal. Wat zal er vandaag nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *