Nieuwe bewoner Victoria arriveert in Utopia

Nieuwe bewoner Victoria arriveert in Utopia

En toen stond daar opeens een nieuwe bewoner, een vrouwelijke wel te verstaan. Mark ziet vol verbazing de poort open gaan en het blijkt om een nieuwe bewoner te gaan. Althans zo vertelt ze zelf. Ze stelt zich voor als Victoria en loopt richting de loods. Ook voor de andere bewoners is het een verrassing. Ze krijgt wat te drinken en Benjamin en Bjorn halen de kist van de kersverse bewoner. Daarna is het tijd voor een voorstelronde, als iedereen zit begint Veronica te vertellen.

Victoria is 30 jaar en komt uit Gorinchem uit het zuiden. Ze laat haar familie achter en natuurlijk vrienden. Ik heb geen relatie, wel veel liefde. Daarom ben ik hier ook om dit te delen. Ik ben een zorgzaam type. Ik heb 10 jaar theater horeca gedaan en het gevoel gehad om iets anders te doen. Ik heb vijf jaar als tandartsassistent gewerkt. Ik zorg gewoon graag voor mensen. De afgelopen jaren heb ik ook veel aan spoken word gedaan. Je kunt dus van mij best wel vage taal verwachten. Ik ben heel sensitief en voel ook van alles. Schrijven is ook waarom ik hier beland ben. Ik had vroeger al een beeld in mijn hoofd dat ik mijn eigen community wilde en toen ineens kwam Utopia. En toen ineens zat ik hier mijn verhaal te doen. Het was en is voor mij een geschenk dat ik hier mag zijn. Ik heb de laatste tijd alles goed in de gaten gehouden. Ik heb bewondering voor jullie allemaal en vind het heerlijk om jullie positieve energie te voelen. Alle respect voor jullie en de voorgangers. Victoria heeft meer gevoelens voor vrouwen dan voor mannen. Ik vind het belangrijk dat mensen die ik weet wie ik ben, doelend op haar tatoeages. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zijn kwetsbaarheid te kunnen laten zien en dat iedereen dat respecteert. Ik kan een mooi pleidooi houden maar tune gewoon in bij mij. Ik vind het heerlijk maar ook spannend om hier te zijn. Dat is wat ik kom doen, mijn poëzie is mijn hoofdmotor. De verbindende factor hierin is mijn doel. Positiviteit is ook belangrijk in het leven. Het samenwerken zou volgens Victoria ook wel meer mogen. Als Victoria uitgesproken is volgt er een lach en een applaus. Na een lang woord door de nieuweling volgen er weinig vragen. Ivan heet haar van harte welkom. En Benjamin vraagt toch nog wat. Waar liggen je grenzen? Victoria zegt dat haar sensitiviteit is uitgebouwd. Ze voelt aan of iets gemeend is of niet. Ze zegt wat ze denkt, je voelt mijn grenzen door de energie wel aan zonder dat te benadrukken. Laat mensen in hun waarden is hierin het belangrijkste. Wat houdt je hoge sensitiviteit in vraagt Benjamin door. Victoria vertelt dat haar sensitiviteit meer gericht op poëzie. Ik bouw mijn poëzie op door de energie die ik opvang. En dat zou ze ook op de markt willen doen, het werkt. Victoria rookt af en toe, sporten is niet haar ding. Ik eet van alles, sta overal voor open. Dus ook voor de vigan lifestyle. Ik hou van vlees maar ook van dieren. Verder ben ik niet echt een drinker. Victoria’s Utopia is geslaagd als mijn visie is overgebracht. Victoria heeft zich aangemeld om te kijken wat zich gaat brengen. Verder houdt Victoria van verschillende muziek stylen, de tekst is belangrijker van de beat. Daarna is het tijd voor een rondleiding, Nicole neemt deze taak op zich. Victoria benadrukt dat iedereen mag komen voor een gesprek of als er iets is. Dat is geen probleem. Succes Victoria!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maria at 12:50

  Ben nu al moe van haar.Mijn oren kunnen het ook niet aan.(adhd?) Een ding vind ik wel weer schandalig het mm mm prinsesje (naomi) wil haar bed niet delen met iemand. Nu moet er weer een bed op de vide bij gemaakt worden.Terwijl het prinsesje zo n groot bed heeft. Ronduit schandalig!!!!!

  • anneke at 13:06

   Waarom moet er een bed bij gemaakt worden , Stefanie sliep toch ook op de vide is dat bed weg dan.
   En zoals je schrijft Naomi in een groot bed is wel erg ,maar zal jij je bed delen me een vreemde.

  • Hannah at 17:38

   Dat dacht ik ook even tijdens het kijken naar de live streams. Gesprek Ramona, Rowena, Benjamin en Victoria.
   Ze laat de anderen wel netjes uitpraten of valt ze niet in de rede, maar als ze aan het woord is is het wel veel en snel.
   Maar kunnen ook de zenuwen zijn natuurlijk, of voor haar gevoel heel veel te willen vertellen in een keer. Ze lijkt me niet onaardig, maar ja …. niets is wat het lijkt in Utopia.
   Rustig afwachten maar weer.

 2. MariaBora at 12:06

  Nou Nicole, fijn voor jou dat er een vrouw komt waar je niet jaloers op hoeft te zijn, misschien moet Ivan wel jaloers zijn hahaha, je weet maar nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *