Het weegmoment van Ramona

Het weegmoment van Ramona

Het eerste weegmoment voor Ramona is een feit, ze is nu een paar dagen bezig met afvallen. En nu is het tijd om te kijken naar het resultaat.

Maar voordat het wegen plaatsvind is het tijd om de week door te nemen, Gabriëlle vraagt dan ook heo het gegaan is. Ramona vertelt dat ze wel zware dagen gehad heeft, andere mensen zaten heel de dag chips te eten. Volgens Gabriëlle komt ze daar wel overheen. En dan is het tijd om te wegen, er komen verschillende bewoners bij staan wat Ramona niet zo fijn vind. Dat durf ik echt niet zegt ze zenuwachtig. Het is maar een cijfer en dat kan alleen maar omlaag zegt Ivan een beetje opbeurend. Uiteindelijk stapt de sportieveling op de weegschaal. Na even wachten is de uitslag bekend. Volgens Gabriëlle is haar mede bewoner 1.7 kg afgevallen! Ramona lijkt ook blij met de uitslag want er is een grote lach op haar gezicht te zien. De dames zullen zo weer de gym induiken om nog meer kilo’s kwijt te raken. Goed bezig Ramona!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *