Discussie tussen Rob en Bjorn

Discussie tussen Rob en Bjorn

Gisterenavond is er aardig wat gebeurd, we hebben het nu zo goed als ingehaald dus je bent weer helemaal bij na dit bericht. Rob en Bjorn hadden gisteren een discussie over het live in de loods concert…

Want dat Rob het live in de loodsconcert van Bjorn niet ziet zitten is geen geheim. Het begon allemaal met een gesprekje tussen Bjorn en Rowena. Sommige feestjes werken hier heel goed en sommige feestjes werken hier niet goed zegt Bjorn tegen Rowena. Wat hebben we geleerd van de party?  Onze doelgroep is heel select. Er zijn al kaarten verkocht antwoordt Rowena, dus dat betekent dat er best aandacht voor is voegt ze eraan toe. Rob hoort het en zegt ja  maar ik hoor ook veel verhalen van mensen die niet eens willen komen als ze er geld voor zouden krijgen. Bjorn gaat er niet echt op in, hij zegt dat er altijd voor en tegenstanders zijn. Maar Rob gaat nog even door, het gaat niet eens om gunnen he, want als jij echt het talent zou hebben voor zingen, had ik je gelijk mijn basisloon gegeven om te zingen. Bjorn valt wat stil maar uiteindelijk komt hij voor zichzelf op. Er zijn mensen die vinden jou een l*l op de markt. En er zijn mensen die jou niet een l*l vinden. Ja antwoordt Rob maar zingen… Bjorn onderbreekt hem, wie ben jij om te bepalen wie goed kan zingen? Door te luisteren antwoordt Rob maar… Bjorn onderbreekt hem wederom, dan is dat toch gewoon jouw mening? Gast zegt Rob, heb jij nou gewoon een bord voor je kop? De discussie wordt langzaamaan feller. Rob probeert het uiteindelijk een beetje goed te praten door het advies om een zangleraar te laten komen. Echter lijkt Bjorn zich gepasseerd te voelen en wil het gesprek dan ook verlaten. Rowena maakt een einde aan de discussie en zegt even los van deze discussie. Het wel, het niet… Het gaat gewoon gebeuren, simpel, punt! Dan loopt Bjorn weg en zondert zich een beetje af. Uiteindelijk praat hij nog met Gabriëlle waar hij zijn hart kan luchten. Bjorn vertelt dat hij begint te twijfelen aan zijn populariteit bij de andere bewoners. Zouden mensen verdrietig worden als ik weg zou gaan? vraagt hij zich af. Ik zou echt gaan huilen als jij nu weg zou gaan hoor antwoordt Gabriëlle. Bjorn vindt de woorden van Gabriëlle prettig om te horen. Zeker na de stevige woorden van Rob….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 12:38

    Bjorn blijft er maar bij dat hij kan zingen, Rob heeft gelijk hij kan niet zingen dat hoort toch iedereen. En een paar weken geleden hadden ze het al over zangles, nog niemand gezien, maar dat live in de loods zit er wel aan te komen dus ik zou maar opschieten met zangles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *