Post voor Naomi en Rob

Post voor Naomi en Rob

Een nieuwe dag is aangebroken en dat betekend dan ook weer nieuw Utopia nieuws! Deze morgen gaat het er rustig aan toe dus we hebben verschillende gebeurtenissen op een rijtje gezet. Later komen we uiteraard met meer nieuws terug. Als je volledig op de hoogte wilt blijven kun je ons altijd even volgen op Twitter en Facebook.

Post voor Naomi & Rob
Naomi en Rob zijn  deze morgen de gelukkigen en ontvangen post van het thuisfront!  Naomi leest de post op de bank en deelt de inhoud met haar mede bewoners. Zo heeft ze een brief van haar vader, die altijd toetert als hij langs de loods rijdt. Helaas hebben we verder niet veel meegekregen van het postmoment. Wie weet vullen we het later aan. Rob neemt zijn post stilletjes door op zijn bed… Helaas kunnen we daar ook niet veel meer van maken… Het lijkt allemaal positief te zijn!

Eerste nacht zonder Armanda
Ook deze ochtend is Armanda natuurlijk onderwerp van gesprek. Mark informeert bij Bas hoe de nacht was en of hij de beslissing van Armanda zag aankomen. Bas antwoordt dat hij het niet wist, pas na de stemming. Ik heb geprobeerd om met haar te praten, maar zonder resultaat voegt hij eraan toe. Beide weten wel dat als ze dit hadden geweten het een andere stemming zou zijn geweest. Wellicht had Stefanie dan niet naar huis gehoeven. Ook Rowena en Gabriëlle praten over het vertrek van Armanda. Zij kijken vooral naar de rol die Armanda’s vriend heeft gespeeld. Deze relatie gaat alleen stand houden als er gebeurt wat hij wil aldus Gabriëlle.

Aandelen van de BV
Mark en Cees bespreken het plan om bewoners de mogelijkheid te geven om aandelen te kopen in de BV. Op deze manier wordt de betrokkenheid vergroot, maar komt er ook geld in het laatje. Bij winst in de BV krijgen de bewoners dan dividend. Wordt vervolgd, het zal vast besproken worden in het centraal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *