Gesprekken over de Utopiaan van het jaar

Gesprekken over de Utopiaan van het jaar

Nu de laatste stemronde en eliminaties van Utopia 2015 erop zitten is het tijd om bezig te zijn met wie Utopiaan van het jaar zal worden. Verschillende bewoners hebben er dan ook gesprekken over gehad. Deze hebben we hier voor je omschreven.

Nicole & Gina
Nicole vindt het stemmen voor de Utopiaan van het jaar lastig.  Ze denkt dat ze mensen teleur gaat stellen als ze niet op hen stemt. Ik zou het van bepaalde mensen ook rottig vinden hoor voegt ze eraan toe. Gina benadrukt dat je drie stemmen hebt, dat is wel veel bij wegstemmen, maar niet bij positieve stemmen, dus je hebt meer mensen die je teleur gaat stellen. Volgens Nicole is het daarom “verrotter” dan het negatieve stemmen. En Gina is het daar eigenlijk ook wel mee eens. Al zou ik het verdelen, dan zou ik nog mensen overslaan. Dan is het nog niet zoals het volgens mij hoort aldus Gina. Maar een groot deel wordt beslist door de buitenwereld. Daar ben ik ook zo bang voor antwoordt Nicole. En Gina beaamt dat, er zijn enkele mensen van wie ik het onterecht zou vinden als ze winnen. Precies antwoordt Nicole. En daar ben ik wel bang voor, dat die de meeste publieksstemmen gaat krijgen voegt ze eraan toe…

Rowena & Bjorn
Rowena vraagt Bjorn of hij wil winnen. Je kan alleen maar winnen als je een spel speelt antwoordt Bjorn. Ik speel hier geen spel, dus ik kan niet winnen, Het zou een hele eer zijn, maar zie ik mezelf winnen? nee voegt hij eraan toe. Rowena vind het stemmen ook lastig, ik had liever zes stemmen gehad snap je wat ik bedoel? Bjorn ziet dat niet zo, ik heb nooit zoveel last van het stemmen zo vertelt hij. Ik moet er gewoon even objectief naar kijken gaat Rowena verder, los van mijn emotie en gevoel. Volgens Bjorn oordeelt iedereen op een andere manier. Misschien zeg jij wel dat vriendschap heel belangrijk is en als jij mij dat gebracht hebt, dan ben je Utopiaan van het jaar. Maar het kan ook zijn dat je vindt dat hard werken belangrijk is.

De gesprekken over de Utopiaan van het jaar zullen waarschijnlijk alleen maar toenemen. Wie maakt er volgens jullie de meeste kans?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Klaverboer at 22:44

  Ik ben het met Anja eens. Maar het had Ivan mogen zijn als hij geen agressieve en gewelddadige buien had. Agressie mag niet beloond worden! Dus dan maar Bas, Cees of Mark.

 2. gea at 17:31

  Ik zie Bas niet als utopiaan van het jaar, zeker niet met zijn sneaky gedoe. Volgens sommige bewoners maakt Naomi een goede kans, droom maar lekker verder. Ik denk zelf dat Ivan utopiaan van het jaar wordt.

 3. Marja at 16:01

  Nicole vindt dat zij her verdiend heeft en er wordt ook al geroepen Naomi . Nicole lijdt aan zelfoverschatting en nu gaan ze Naomi roepen omdat ze het bas niet gunnen. Wat een stel stumpers daar

 4. joze at 15:32

  Ik denk dat Ivan van de utopianen de meesten stemmen krijgt en misschien
  Bas en Mark een paar. Als er niet gesjoemeld wordt met de stemmen van
  de “buitenwereld” zal Bas de meesten stemmen krijgen, maar ik denk dat
  Ivan moet winnen van de regie, omdat hij het langst in zit en het ” hardst” gewerkt heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *