Bas haalt een grap uit

Bas haalt een grap uit

Bas is weer bezig geweest! Sinds het vertrek van Armanda vindt Bas het tijd dat er weer nieuw vrouwelijk schoon het terrein op komt. Gisteren had hij al een oproep geplaatst en Ivan heeft deze verwijderd. Echter heeft Bas deze alweer vervangen door een nieuwe dame met oproep. Samen met Cees zocht hij een geschikt plaatje wat enigszins kan. Er staat maar weinig tekst echter wordt er wel verwezen naar Utopiatvshow.nl en dat vinden we dan wel weer leuk. Zodra Bas het online heeft gezet laat hij het aan Bjorn zien. Hij is niet super gecharmeerd maar vindt het toch wel grappig. Ivan daar in tegen is er ook achter gekomen en vindt het niet kunnen net zoals de eerste oproep. Het zou niet goed voor de zakelijke relaties zijn. En wil dan ook dat het verwijderd wordt maar op moment van schrijven staat het nog altijd online.

Bas namens ons bedankt nog meer publiciteit is meegenomen en om er wat voor terug te doen roepen we het vrouwelijk schoon op om zich aan te melden. Uiteraard mogen de heren onder ons dat ook doen hoor! Klik hier en meld je aan als bewoner!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *