Bas en Bjorn irriteren zich aan Cees

Bas en Bjorn irriteren zich aan Cees

Het is weer erg gezellig in de loods, van Nicole die zich ergert dat zij alleen de kerstversiering zou verzorgen tot Bas en Bjorn die zich irriteren zich aan Cees. We verdiepen ons even in de irritaties met betrekking tot Cees.

Bas is druk bezig met het running dinner voor morgen. Hij is bezig met inventariseren. Cees spreekt hem aan over de aankoop van een product, de rozemarijn welteverstaan. Cees denkt dat deze is gekocht. Het groeit in de tuin man voegt hij eraan toe. Ja Cees antwoordt Bas geïrriteerd. En dan gaan we het kopen? gaat Cees verder. Klap jij ‘m, of klap ik ‘m! roept Bjorn grappend. Je wilde toch gezeik hebben antwoordt Cees met een snauw, nou dan doe ik dat toch. Bas schreeuwt vervolgens naar Cees dat hij zich er niet mee moet bemoeien en Cees zegt dat hij het alleen maar raar vindt dat er rozemarijn besteld zou zijn terwijl dat niet nodig is. Morgen is de sponsordeal Cees antwoordt Bas. We hebben dit gekregen! Rowena probeert de twee ruziemakers uit elkaar te halen en de discussie te sussen maar dat is al niet meer nodig. Bas loopt met een zucht weg, buiten steekt hij een sigaret op. Sommige mensen mompelt hij…

Op naar het volgende irritatiepunt, Cees laat weer van zich horen. Hij heeft terwijl Bjorn aan de telefoon zat verschillende dingen geroepen. Cees is namelijk ontevreden over de tekst op de kerstkaart waar alle bewoners op staan. Bjorn vindt het onprofessioneel. Nee dit is onprofessioneel gegaan gaat Cees verder. Dit zijn allemaal onze zaken Cees, dit is niet alleen jouw zaak! Ik zal je even uit je waan helpen reageert Bjorn met enige irritatie. Vervolgens probeert Bjorn Naomi erbij te betrekken maar zij heeft er geen zin in. Ik ga niet meedoen aan jullie discussie voegt ze eraan. toe. Na een paar minuten stilte zegt Cees tegen Bjorn wat er volgens hem is misgegaan. Bjorn moet hier weinig van weten en reageert niet tot nauwelijks op de woorden van Cees. Wat vinden jullie bemoeid Cees zich te veel met van alles en nog wat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 14:54

  omdat iemand het niet met mijn reactie eens is is die reactie gelijk belachelijk, sommige mensen hier zijn rijp voor Utopia, zelf iets zeggen maar als iemand anders iets zegt is het belachelijk.

 2. MariaBora at 12:49

  Je hebt roddelen en roddelen, ik moet de eerste mens nog tegenkomen die niet roddelt, als je iets over een ander zegt en degene is er niet bij dan noemt men dat roddelen. En roddelen is niet altijd negatief, als ik (als voorbeeld) tegen iemand zeg dat b.v. mijn buurvrouw een gezellig wijfie is , is dat roddelen ?, als ik zeg dat mijn buurvrouw een vervelend mens is is dat ineens wel roddelen, het is maar hoe je het bekijkt.
  Als je het zo bekijkt gaat er geen dag voorbij in Utopia zonder roddelen.
  Als wij hier iets schrijven is dat ook roddelen.

 3. Jojanneke at 04:07

  Ja Cees bemoeid zich ongevraagd met dingen…..
  Heeft altijd kritiek en loopt altijd te zeuren. Misschien heeft ie een keer een goede beurt nodig.
  En Bjørn is nu eenmaal het pispaaltje van Cees, omdat hij weet dat Bjørn bijna alleen staat, en er niemand voor hem opkomt.

 4. Klaverboer at 23:08

  Zo de 3 dames van de anti Cees clan zijn ook weer aanwezig. Waarom toch altijd zo negatief over Cees en ook nog zijn familie daarbij betrekken? Het is gewoon een persoon met normen en waarden, en die vind ikzelf helemaal niet zo raar of gek. Misschien dat jullie de knop om kunnen zetten van negatief naar positief, dat is toch veel leuker voor iedereen!

 5. MariaBora at 19:24

  ik denk dat niemand erop zit te wachten dat die de les wordt gelezen, maar Cees is echt niet de enige die dat doet, als Ivan iets zegt durft gewoon niemand iets terug te zeggen, waarom altijd dezelfde mensen pakken, Cees zijn dochters hebben hier helemaal niets mee te maken, dat heet afdwalen van het onderwerp, die zitten nl. niet in Utopia, maar de ex van Cees kwam toch wel op bezoek, als Cees zo,n vervelend persoon zou zijn dan zou zij hem toch niet opzoeken. Ik zou nu echt niet weten wie er op dit moment zo leuk is dat ik kon zeggen, goh, dat is nou een aanwinst voor de gemeenschap van Utopia, misschien Benjamin, eigenlijk hoort deze jongen niet in Utopia, hij is gewoon te lief.

 6. Ann at 19:22

  Ja gea, die zijn vast blij dat hij daar nog zit.. En ja de stemming is voorbij en meneer cees gaat weer beginnen, met zeuren liegen enz. Dus volgens mij word alles geregiseerd daarachter wie wat moet stemmen, kiezen enz, want elk normaal mjens die er nieuw inkomt, weet, ziet toch, hoe hun zijn, gedragen e.d

 7. gea at 18:43

  Cees bemoeit zich altijd met alles en iedereen, hij had allang naar huis gemoeten ga naar je dochters ga die de les lezen of zijn ze soms blij dat hij er nog zit.

  • Yvon at 20:51

   Ik had al gereageerd,maar ben er niet doorheen gekomen,je mag schijnbaar niet schrijven dat Cees een roddelaar en een bemoeial is,heb ook nog geschreven dat het een z..ker is!!
   Let maar op nu begint hij weer!!!!

 8. MariaBora at 18:15

  Bjorn heeft teveel naar Ivan en Nicole gekeken, is ook al directeurtje aan het spelen, ik dacht dat Utopia een gezamenlijk project was, steeds meer mensen eigenen zich iets toe wat van de hele groep is, vooral dan niet er mee bemoeien, alleen als het zo uitkomt, als er iets mis gaat, dan heeft de hele Utopia gemeenschap het gedaan. In het begin was iedereen aardig, maar dat is gewoon niet vol te houden, het beste is dat ze gewoon kappen op 31 december 2015, zelf kijk ik niet meer elke dag, om de dag of om de 2 dagen is meer dan genoeg voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *