Een oliebollen probleem in Utopia

Een oliebollen probleem in Utopia

We blikken nog even terug op de kerstmarkt van gisteren. We heb ben nog wat mis gelopen en willen je er graag van op de hoogte brengen. Want voor het centraal van 13 december hadden Mark en Bas een gesprek over de oliebollenverkoop van gisteren tijdens de kerstmarkt. Dat is namelijk niet echt goed verlopen…

Bas vraagt aan Mark of hij tevreden is over de kerstmarkt maar dat lijkt Mark niet. Ik heb minder verdiend dan ik had verwacht voegt hij eraan toe. Er wordt heel veel door de standhouders gegeten gaat hij verder. Bas slaat zijn armen over elkaar en knikt, ik word er helemaal chagrijnig van.  Mark begrijpt best dat er een snackje en een drankje genomen mag worden, maar zes keer in de rij voor een oliebol…. Dat zou ik dan niet doen. Volgens Bas moeten er de volgende keer muntjes gebruikt worden. Mark weet niet of dat zo’n goed idee is. De bewoners krijgen ook korting van de standhouders. En dan ben ik weer de centenneuker aldus Mark. Gisteren is er niet echt over gesproken hoe dit op te lossen. Wordt wellicht nog vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *