Een spannende dag voor de boeg!

Een spannende dag voor de boeg!

Vanmiddag wordt de Utopiaan van het Jaar gekozen. De spanning is om te snijden in de loods.

Terwijl Cees zijn ontbijt nuttigt herinnert Bas de oudste bewoner er nog maar eens aan. Vandaag is de grote dag zegt hij met een lach op zijn gezicht. Voor sommige wel ja antwoordt Cees rustig. Het is onontkoombaar dat de bewoners in groepjes smoezen over wie vandaag de winnaar zou kunnen worden. Gabriëlle denkt dat iedereen een kans maakt en vraagt Cees wie volgens hem de winnaar wordt. Cees is er zeker van, het wordt Ivan, Bas of jij. Ivan zit ondertussen bij de laptop, maar leunt peinzend achterover. Ik vind het nu wel heel spannend bekent hij aan Nicole. Nicole legt haar hand op zijn arm en spreekt hem liefjes toe. Hij moet niet zenuwachtig zijn, het lot beslist. Ik heb er een goed gevoel bij benadrukt Nicole.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *