Bas twijfelt om op Ivan te stemmen

Bas twijfelt om op Ivan te stemmen

Nog meer verkiezing praat, want voordat het allemaal gaat beginnen wordt er nog veel gesproken onderling. Zo ook tussen Gabriëlle en Bas… Bas lijkt namelijk nog te twijfelen.

Gabriëlle is benieuwd op wie Bas gaat stemmen. Bas antwoordt dat hij nogal wat twijfels heeft. Ik heb zo mijn twijfels bij Ivan voegt hij eraan toe, terwijl hij met zijn hoofd op en neer knikt.  Dit omdat hij zo anti spelletjes spelen is, maar wel alleen maar politieke antwoorden geeft gaat hij verder. Ik wil nog even een gesprek aangaan met Ivan, maar of dat helpt… Gabriëlle denkt dat Bas dan toch alleen maar hoort wat hij wil horen. Bas vreest dat Ivan tunnelvisie heeft voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ik ben bang dat Ivan zich in het spel verliest. Ivan heeft volgens Bas zijn passie verloren uit angst iets verkeerds te doen. Maar als je twijfelt zegt Gabriëlle ga je het dan doen? Bas schudt zijn hoofd, als ik twijfel ga ik niet op hem stemmen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *