Mark en Cees willen strengere regels

Mark en Cees willen strengere regels

Mark en Ceeswillen strengere regels in huize Utopia. Ook willen ze alles beter organiseren. In de keuken bespreken de twee hun plannen.

Tijdens het uitpakken van de boodschappen begint Cees het gesprek. Hij is geïrriteerd over de manier waarop ze nu boodschappen betalen en spreekt Mark aan op het feit dat het betalen op dit moment erg onoverzichtelijk is. Hij vindt het niet kunnen dat het boodschappengeld ergens in een bakje bewaard wordt. En wil graag een aparte kassa voor de boodschappen. Mark is het er wel mee eens, hij vindt dat het niet alleen slordig is dat het geld in een bakje zit maar dat er ook geen overzicht is over wie wat besteld en betaald heeft. Cees knikt en zegt dat er voortaan altijd een kopie moet zijn van de bestelling. Die vergelijken we met de kassabon. Dat moeten we echt gaan doen want er worden zoveel fouten gemaakt! Het gaat vooral mis bij het betalen van sigaretten volgens de mannen. En besluiten dat de sigaretten die niet direct betaald worden, niet uitgedeeld worden maar in het bezit van Cees komen. Dan kunnen mensen niet zomaar sigaretten pakken zonder te betalen. Als ze dit niet doen dan raken ze het overzicht kwijt en weten ze ook niet wie ze erop aan kunnen spreken. Mark wil nog meer, hij wil een ander punt ook strenger aanpakken. Het gaat ook fout met het schoonmaakrooster aldus Mark. We zijn er net mee begonnen maar het gaat gelijk fout. We moeten mensen daar strenger op aanspreken voegt hij eraan toe. En Cees vindt op zijn beurt dat Rowena gisteren de enige was die het goed heeft gedaan. Wim, Bas en Rob zijn niet eens aan hun taken begonnen. Dan hebben ze smoesjes want dan zeggen ze dat ze nog niet naar het toilet zijn geweest volgens Mark. En dus het rooster nog niet gezien hebben. Cees vindt dat onzin, dat is gelul! Dan zeggen ze ik heb het bord niet gezien en nu zijn ze nog niet naar het toilet geweest. Flikker op! Ze weten dat dat ding er hangt en daar gaat het om. De heren willen vandaag starten met een nieuwe kassa voor de boodschappen en maken een mooi startsaldo zodat er kleingeld in de kas zit en gaan vanaf nu goed noteren wie wat betaald heeft…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *