Face in laten slapen?

Face in laten slapen?

Er is bericht over Face de eend, maar blijkbaar geen goed nieuws. Hoe moet het nu verder? Er is een mail gekomen van de vogelopvang, hierin stond een filmpje. Het gaat niet goed met het eendje, Benjamin is van mening om het diertje in te laten slapen maar denkt Bas er ook zo over?

Want op het filmpje is te zien dat Face nog steeds last van alles heeft. Zo kan hij niet eens op zijn poten blijven staan. Zijn veren zijn inmiddels helemaal geel uitgeslagen. Benjamin vindt het nu zo zielig dat ie op Bas afstapt, met de onvermijdelijke vraag. Is het niet veel diervriendelijker om dat beestje lekker los te laten? vraagt hij vervolgens. Bas blijft een tijdje stil en kijkt Benjamin verbaasd aan. Als de arts zegt dat het ready is wel antwoordt hij vervolgens. En Benjamin vraagt op zijn beurt af of dat wel snel genoeg is. Nu heeft Face ook al een weken er onder geleden, sinds hij voor het laatst in de loods was. Ik neem aan dat een dierenarts dat wel weet antwoordt Bas. Ik ga niet zijn kennis in twijfel nemen voegt hij eraan toe. Benjamin benadrukt dat hij het over inslapen van het diertje heeft, want Bas lijkt dat niet door te hebben. Zo is het diertje ook uit zijn lijden verlost. Het is toch geen leven voor Face gaat Benjamin door.  In de natuur gaan de beesten ook wel eens dood. Dit kan gewoon niet. Je moet kijken wat de natuur ermee aan wil. En omdat wij, de mens, er geen afscheid van kunnen nemen, is dat beestje nu helemaal high van de medicijnen. Hij gaat verder: Moet je hem niet in laten slapen? Bas antwoordt dat hij dat niet wil, hij snapt goed dat Benjamin dit doet maar wacht liever het oordeel van de dierenarts zelf af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *