Nicole en Ivan over wat als iemand Utopia verlaat

Nicole en Ivan over wat als iemand Utopia verlaat

Nicole zit al dagen niet lekker in haar vel, zo denkt ze dat haar Utopia er een beetje op zit. Wat later vandaag besluiten de twee om het gesprek aan te gaan wat er gaat gebeuren als één van hen Utopia zal verlaten…

Ivan begint het gesprek en vraagt aan Nicole als er een van hen gaat hoe het dan verder moet. Nicole antwoordt dat ze dat eerst nog moet zien. Op een gegeven moment gaan dingen vervagen. Je gevoel en het gene wat je samen had. Dan moet je nog maar zien of je nog bij elkaar kan blijven. Als ik weg ben, kan er ook een chick binnen lopen die volledig jouw visie deelt. Jij kan er dan niet voor weglopen of je gevoelens uitzetten. Ook al zeg je dat je gevoel nu zo sterk is voegt ze eraan toe. Geld dat ook voor jou vraagt Ivan met enige teleurstelling. Nicole vertelt dat zij het makkelijker heeft omdat ze buiten Utopia gemakkelijker mensen kan ontlopen. Stel ik kom iemand tegen dan ligt het aan mij of ik diegene ga opzoeken. Ik kan buiten mensen ontlopen, jij hebt het hier niet in de hand. Ivan is het er niet mee eens, dan ken je mij nog niet voegt hij eraan toe. Of je weet niet hoe groot mijn liefde voor jou is. Nicole zegt dat ze het wel weet maar dat het soms niet aan hem hoeft te liggen. Stel dat er straks iemand hier binnen komt lopen die smoorverliefd wordt op jou. Ivan antwoordt geirriteerd en dan? Ik heb dan nog steeds mijn eigen visie en principes daarbij. Ik hoef dan toch niet dat gevoel te delen? We zullen wel zien hoe het loopt. Maar Nicole blijft bij haar standpunt, ze blijft niet in Utopia om aan haar relatie te werken. Ik doe het al 33 jaar alleen, dus dit lukt mij nog steeds. Verder denkt ze nog hetzelfde over haar tijd in Utopia. Ik denk niet dat ik er meer uit kan halen dan wat ik nu heb gedaan. Ik heb er gewoon geen zin in. Ik kan me er bijvoorbeeld helemaal niet op verheugen om te gaan bouwen. Het enige wat ik zie als ik daar aan denk is een bult werk, hoge kosten en een hele hoop frustratie en gezeik. En Utopia kan dat pessimisme totaal niet gebruiken.Vervolgens loopt Nicole naar buiten om te roken en blijft Ivan iets wat verslagen achter op de bank…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. MariaBora at 16:25

    Nicole, lekker naar huis en jezelf weer oppakken zoals toen je binnenkwam hier ben je echt beperkt, je kunt niet lekker met familie of vrienden afspreken, dat heb je gewoon nodig, en een baan gaan zoeken, misschien wacht je op Ivan, misschien vind je een ander die goed bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *