Rowena en Naomi bedenken ontgroeningsopdracht

Rowena en Naomi bedenken ontgroeningsopdracht

Rowena en Naomi hebben vanmiddag een ontgroeningsopdracht bedacht voor Ramona. Zij heeft namelijk nog geen ontgroening gehad en dat hoort er natuurlijk wel bij!

Rowena was bezig met opmaken en Naomi vroeg haar of zij misschien ideeën heeft voor de ontgroening van Ramona. Die lijkt ze niet te hebben dus deelt Naomi haar ideeën. Zoals een sappenkuur of de obstakel run doen. Rowena vind echter dat de ontgroening meer Utopiaans moet zijn. Iets stiekems doen bijvoorbeeld. Naomi komt gelijk met een idee, misschien moet ze een prank bij iemand uithalen?Als ze nou eens een scène zou maken in het centraal, die super geloofwaardig is en waar ze iedereen in meeneemt. En dan vertelt ze later dat het een grap was en dat iedereen zich kan aanmelden voor haar workshop voegt ze eraan toe. Rowena ziet het wel zitten, dat is een goede ontgroening. Maar wat voor scene moet ze maken? Een scene dat ze naar huis gaat vindt je dat wat? Naomi knikt en zegt ja dat past helemaal in haar straatje… Wordt vervolgd dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *