Ivan tegen campagne voeren

Ivan tegen campagne voeren

Ivan is tegen het campagne voeren, en dat laat hij dan ook weten aan Rob. Daar later meer over maar eerst schrijven we nog iets over Rowena en Ramona. De twee hebben hun plan namelijk doorgezet. Ze willen namelijk als grap vannacht de loods gaan volhangen met flyers om de bewoners over te halen om op hen te gaan stemmen. Rowena vertelt dit plan met een lach aan Naomi. Als nieuwelingen gaan wij al die sh*t doen. Vannacht gaan wij de hele loods volhangen. Als jij van ons een nieuwe foto wil maken? vraagt ze gelijk door. Naomi is meteen enthousiast. Om aan de bewoners duidelijk te maken dat het een grap is stelt ze voor om er nieuweling van het jaar van te maken en dat vinden de dames grappig. De meiden kleden zich snel om en duiken de fotostudio in. Vannacht gaat het dus gebeuren!

En dan gaan we door met Ivan, voor hem geen campagne voeren, hij is er fel op tegen. Ivan vindt dat de mensen die nu zo actief bezig zijn met campagnevoeren, normaal niet vooruit te branden zijn. En dat maakt mij kwaad, heel erg kwaad. Ik heb daar schijt aan. Ik kan er gewoon niet tegen dat de mensen die er juist nu mee bezig zijn, er het hele jaar door als een dood paard bij hebben gezeten. Je moest er juist aan trekken. Komt niets uit en opeens komt er van alles uit voegt hij eraan toe. Rob snapt Ivan wel maar geeft hem wel raad mee, wat jij ziet zullen anderen ook zien. Rob denkt dat de bewoners stemmen op diegene waarvan zij vinden dat hij of zij het verdient om Utopiaan van het jaar te worden. Jij zit er toch niet om te winnen? Je zit hier voor het project Utopia voegt hij eraan toe. Focus op je eigen ding ouwe, dat is hier de truc. En je niet zo druk maken om de bullsh*t er omheen adviseert hij. Ook Nicole en Gabriëlle zijn niet van plan om campagne te gaan voeren. Het is gewoon niets voor mij zegt Gabriëlle tegen Nicole. Ik ga dit ding mij niet laten beheersen voegt ze eraan toe. Nicole is het daar helemaal mee eens. Heerlijk sfeertje sluit ze sarcastisch af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *