Welke bewoner vertrekt tijdens Utopia 2016?

Welke bewoner vertrekt tijdens Utopia 2016?

We blikken nog even terug op gisterenavond, Rowena, Gabriëlle en Benjamin hadden namelijk een gesprek. Een gesprek over de toekomst van Utopia, wie zal er gaan tijdens Utopia 2016?

Het drietal heeft zich afgesloten van de rest van de groep en zitten op bed. Gabriëlle begint het gesprek, ik denk dat als er zes mensen gaan dat we dan pas echt een probleem hebben. Benjamin antwoordt dat hij denkt dat sommige bewoners Utopia in 2016 wel gaan verlaten als hun tijd erop zit. Nicole en Ivan bijvoorbeeld, zij lopen samen de poort uit in het nieuwe jaar om aan hun relatie te werken in de buitenwereld. Rowena is het daarmee eens, dat zie ik ook nog wel gebeuren voegt ze eraan toe. Maar als Mark en Bjorn dan ook gaan heb je wel een probleem, dan gaan er dingen veranderen in Utopia gaat ze verder. Gabriëlle denkt dat dat wel mee valt, ook iemand anders kan shirts bedrukken voegt ze eraan toe. Ik denk dat er in januari veel mensen de poort uitlopen. Ook zijn de drie bang dat de winnaar van de Utopiaan van het jaar-verkiezing besluit om snel naar huis te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 11:45

    er moet wat meetr frisse wind door Utopia waaien, mijn voorkeur wie eruit moeten, Björn, Gabriëlle, Naoimi, Ivan, Gina, of iedereen eruit en gewoon stoppen.

  2. anneke at 11:36

    Iedereen is te vervangen als de oud bewoners maar mee werken met de nieuwe.
    En als Bas gaat winnen dan blijft hij nog wel even kijk maar naar Giorgio
    En in de buiten wereld gaat het niet lukken met Ivan en Nicole hier hebben ze wel een verschil van mening waar ze allebij denken dat ze gelijk hhebben ze verschillen te veel en niemand die toegeeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *