Naam van de gouden pot veranderen?

Naam van de gouden pot veranderen?

Benjamin en Ivan hebben vandaag een gesprek gehad over de gouden pot. De stichting die opkomt voor goede doelen. Maar Ivan lijkt de naam graag aan te willen passen.

In de slaapkamer praten de twee erover. Ivan begint het gesprek en vraagt aan Benjamin als jij Utopia loslaat, je bent blanco en je hoor Gouden Pot waar denk je dan aan? Dan denk ik serieus aan een regenboog antwoordt Benjamin. De pot met goud aan het einde van de regenboog. Je associeert de naam niet gelijk met een stichting aldus Ivan en dat is waar hij op doelt. Volgens Benjamin staat er ook nog stichting voor maar dat is volgens Ivan niet aan de orde. Mensen weten ook dat er hier aan het einde van het jaar geld uitgekeerd wordt. Die kunnen ook denken, oh, dus hij gaat er met het geld vandoor. Is het een idee om de naam te veranderen in bijvoorbeeld de Utopia Stichting, of Utopia Foundation? voegt hij eraan toe. De gouden pot is nu gelinkt aan onze website. Het is niet een losstaand iets, we kunnen de Gouden Pot veranderen voor de Courant, met één klik op de knop. Volgens Benjamin hebben ze een Algemeen Nut Beogende Instelling status.  Het enige dat je hoeft te doen is een notaris een mailtje sturen oppert Ivan, we doen nog steeds hetzelfde, alleen je creëert helderheid voor donateurs. Waarom heet het dan de gouden pot vraagt Benjamin zich af. Ivan legt het verhaal nog eens uit, het is een creatie geweest van LauraB. Uiteindelijk is Benjamin het met Ivan eens. Hoe de naam precies gaat luiden, moet nog bekeken worden, wel moet er alvast een website gemaakt worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 19:02

    Waarom niet met de groep beslissen,dat hoort toch zo in utopia? Een mailtje naar de notaris sturen is genoeg, wat een nitwits daar. Hoeveel zit er in die pot en hoeveel is er al uitgegraaid?

  2. Tineke at 16:06

    King Ivan beslist weer eens, alles moet naar zijn hand gezet worden, nu de Gouden Pot weer, bah!Utopia moet helemaal worden zoals hij wil, er mogen vooral geen ideeen van oud bewoners blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *