Naomi Utopiaan van het jaar?

Naomi Utopiaan van het jaar?

We schreven eerder al over het plan wat Gabriëlle had. De dieren laten beslissen wie Utopiaan van het jaar wordt. Het plan is al uitgevoerd maar wie is het geworden?

Bas is na het gesprek met Gabriëlle de werkschuur van Wim ingedoken om fotobordjes in elkaar te zetten. Met een stapel ansichtkaarten, een handzaag en een aantal pvc stokken heeft hij iets in elkaar weten te zetten. Daarna prikt hij alle fotobordjes in de grond op de akker. Vervolgens worden de geiten Gerrie en Gerda erbij gehaald zodat Bas alvast kan “oefenen” en mogelijk het spel te beïnvloeden. Gabriëlle roept ondertussen de bewoners bij elkaar en Bas geeft uitleg aan zijn mede bewoners. Iedereen moet achter zijn eigen foto gaan staan. Vervolgens laat Bas, die met de geiten in het midden staat los. Naar wie één van de twee geiten als eerst toe rent, die wordt volgende week Utopiaan van het jaar. Althans dat is natuurlijk de voorspelling. En dan is het moment daar, welke geit loopt als eerste naar een bewoner? Na wat geknabbel van het gras bij het boompje waar ze aan vast zaten loopt er een van de twee geiten richting Naomi! Dat betekent dus dat Naomi Utopiaan van het jaar gaat worden! Maar in hoeverre deze uitslag ook werkelijkheid wordt is natuurlijk nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *