Gabriëlle heeft een idee voor de verkiezing

Gabriëlle heeft een idee voor de verkiezing

Gabriëlle zoekt Bas op bij de kas om met hem te praten over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ze heeft namelijk een leuk idee wat ze met hem wil bespreken…

Als Gabriëlle wat grapjes uitgehaald heeft over de dieren vertelt ze waarvoor ze is gekomen. Mij lijkt het een super idee om  fotokaarten van de bewoners bij de vijver neer te zetten om zo de uitslag van de Utopiaan van het jaar verkiezing door de dieren te laten voorspellen.Waar de dieren dan naar toe gaan is uiteindelijk de Utopiaan van het jaar. Dus naar welke foto ze het eerst toe lopen.  Net zoals die octopus bij het WK voegt ze eraan toe. Bas is enthousiast maar grapt dat hij dan zijn lichaamsgeur op zijn foto achter wil laten. Dat is vals spelen aldus Gabriëlle, want ze komen sowieso op jouw geur af. Dan komen ze niet op mij of een ander af. Bas grapt vrolijk verder, Oké, dan doe ik ook wat zweet op jouw kaart. Denk je dat je gaat winnen vraagt Gabriëlle. Ik denk van niet antwoordt Bas, ik denk dat Ivan meer stemmen krijgt. Ik denk ook dat veel kijkers voor hem gaan. Heb je ook gehoord dat mensen weggaan als jij wint. Wat vindt jij daarvan? vraagt Gabriëlle door. Bas heeft dat te horen gekregen en vindt dat een vorm van manipulatie. Want als je niet wilt dat diegene die dat heeft gezegd Utopia gaat verlaten, dan ga je niet op Bas stemmen voegt hij eraan toe. Of het kan ook juist tegen ze werken. Ik ga morgen actie ondernemen voor mijn campagne gaat hij verder. Ik wil iets blijvends in Utopia neerzetten. Wil je een standbeeld? Haha, OMG. Je gaat mensen helemaal para maken, dat snap je toch wel? sluit Gabriëlle het gesprek af… Wordt vervolgd dus. Wie denk jij dat de dieren aan zullen wijzen als winnaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *