Ramona heeft gevoelens voor Bas

Ramona heeft gevoelens voor Bas

Gabriëlle en Naomi besloten gisterenavond laat Ramona nog even te verhoren. De twee willen wel eens weten wat er nou precies tussen haar en Bas speelt.

In de slaapkamer gaan ze dan ook het gesprek aan met de nieuwste bewoner van Utopia. Gabriëlle en Naomi is het opgevallen dat op de foto’s van afgelopen feestje de verliefdheid er vanaf spat. Ook is Ramona volgens Gabriëlle altijd verlegen als Bas in de buurt is. Ramona vertelt dat ze zich niet zelfverzekerd genoeg voelt om verliefd te worden. Het is anders als ik slank zou zijn. De meiden proberen haar moed in te praten. Je moet eerst van jezelf leren houden zegt Naomi. De dames blijven doorvragen over haar gevoelens en al snel blijkt dat Ramona wel gevoelens heeft voor Bas. Met veel gegil en gegiechel lijkt de Ramona haar gevoel toe te geven. Hoe zien jullie dat? vraagt ze door. Volgens Gabriëlle en Naomi straalt het van Ramona af en vinden het helemaal leuk. Ramona denkt er toch anders over. Het is niet leuk en ik doe alsof dit niet zo is. Het is verschrikkelijk. Ik ga naar huis! Doe gewoon rustig adviseert Gabriëlle, blijf je eigen ding doen… Wordt vervolgd? Vindt je Ramona en Bas bij elkaar passen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *