Gaan Mark en Ivan echt als Bas Utopia wint?

Gaan Mark en Ivan echt als Bas Utopia wint?

We schreven er al eerder over, mocht Bas Utopiaan van het jaar worden dan gaan Mark en Ivan Utopia verlaten. Maar gaat dat ook echt gebeuren? Gabriëlle, Bjorn en Naomi hebben zo hun twijfels.Ivan en Mark hebben gedreigd om weg te gaan wanneer Bas wordt verkozen tot Utopiaan van het jaar. Bjorn, Gabriëlle en Naomi bespreken deze uitspraak op bed. Het drietal vindt dat de mannen zich erg laten kennen met deze uitspraak. Als Utopia echt belangrijk voor je is, ga dan niet weg aldus Naomi. Bjorn vindt dat Ivan en Mark zichzelf op deze manier in de problemen brengen. Want als je niet gaat ben je geen drol meer waard. En Gabriëlle denkt dat de strijd tussen Ivan en Bas gaat. Naomi denkt dat als Bas wint hij heel stil wordt, maar Gabriëlle denkt dat hij dan juist heel enthousiast gaat reageren The One Man Show hè onze Bassie voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. joze at 16:53

  Ivan heeft zijn familie belooft naar huis te gaan 1 januari en wat Mark betreft, die
  heeft al een paar keer gezegd dat hij zijn 24 uur zou aanvragen als hij stemmen
  kreeg bij de nominatie, dus wie gelooft hem nu nog!
  Van mij mogen ze allebei naar huis, zitten er al te lang. Wat Nicole dan doet weet ik niet,
  maar Gina heeft al een paar keer gezegd, dat zij niet weg gaat wanneer Mark naar huis gaat.
  Ik denk dat Gabrielle of Naomi gaan winnen, Naomi is het lievelingetje van de regie.

 2. MariaBora at 13:45

  is heel erg aan te bevelen als Bas dan zou winnen, misschien Nicole en Gina er ook achteraan, beetje wisselen van de wacht kan geen kwaad, krijgt een ander ook eens een kans zich te ontplooien, overigens mag het van mij gewoon stoppen in 2016.

  • Sonja Hiemstra at 13:53

   Ben ik het volledig mee eens, Mark en Ivan naar huis en Gina en Nicole erachteraan !!!!!!!
   Overgens moet het niet in 2016 gaan stoppen, er moeten bevlogen mensen inkomen, dan wordt het nog eens een echt UTOPIA, mensen met karakter gewenst.

 3. anneke at 12:56

  Die gaan heus niet weg ,dit is gewoon aandacht trekken zo van stem op ons dan kan u nog genieten van ons volgend jaar.
  Ze gunnen het gewoon Bas niet hij is gelieft bij de mensen buiten Utopia anders staat hij niet al maanden op nimmer 1.
  Ik vind net wat ik al vaak heb geschreven Ivan het hardst gewerkt heeft maar door zijn geschreeuw en dat dominante gedoe tegen Nicole niet goed ,maar ja ze gaat elke keer weer naar hem toe (liefde maakt blind)
  Ik kan het nog steeds niet goedkeuren wat Mark gedaan heeft met geld achterhouden.
  Ja Bas is Bas rare en soms gemene streken uithalen en e beesten kosten alleen maar geld.
  Bjorn ja wat vind ik van Bjorn ik mocht hem in het begin wel maar nu de laatste paar maanden denkt hij dat hij alles maar kan doen . Toen hij in het begin iets had georganiseerd en voor heel weinig mensen wel mocht door gaan ,en nu niet goedkeurt als er voor een paar mensen komen zegt het mag niet doorgaan van wege te weinig mensen
  En de rest loopt maar achter Ivan of Mark aan die hebben geen eigen mening

 4. caroll at 11:40

  En wat doen ze als een ander wint? Duidelijk is dat Mark en Ivan vinden dat zij moeten winnen.Mark is sneaky en Yvan is agressief en overheersend.
  Beide zijn heel zielig bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *