Ramona is begonnen met afvallen

Ramona is begonnen met afvallen

Een luie dag is het vandaag, er gebeuren niet extreem veel dingen om over te schrijven. Wel kunnen we je het volgende melden en dat is dat Ramona begonnen is met afvallen. Dit doet ze samen met Gabriëlle die daar uiteraard wat ervaring mee heeft. En sporten begint met meten, en dat kan maar op één manier en dat is met behulp van de weegschaal. Echter ziet Ramona dat niet echt zitten maar Gabriëlle weet haar uiteindelijk te overtuigen. Ramona vind het helemaal niks en Gabriëlle vertelt dat ze dat ook niet vond. Uiteindelijk gaat ze er dan toch op staan maar haar gewicht blijft geheim. Gabriëlle heeft trouwens ook nog met Arjuna gebeld. Hij zal donderdag langskomen om wat tips en dergelijke te geven. Wellicht gaat hij weer sportlessen geven zoals hij dat bij Gabriëlle deed? We weten het nog niet… Dan is het tijd om te sporten, Gabriëlle geeft Ramona flink wat complimentjes en na wat zweten zit de eerste sessie er alweer op. Tijd voor een sigaretje! Hopelijk houdt ze het een beetje vol om de kilo’s te verliezen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 09:01

  Waarom wil Ramona niet op de weegschaal. iedereen ziet toch dat ze veel te dik is, dat kan ze echt niet verbergen, en ze is in Utopia gekomen om af te vallen en een beetje leuteren.

 2. CJ at 11:04

  Dat is lekker makkelijk we gaan Utopia in en dan gratis sporten en afvallen
  met eigen trainer, maar wat is haar Utopia ? en wat is haar binnen Utopia ?

 3. Ann at 22:01

  Hannah, helemaal met jou eens!! En ik denk zoals je schreef als ze het wil gaat het haar lukken.. En ik hoop ook dat ze veel afvalt, want daar hoef je niet voor nr een ander programma zoalsik al eerder las.. Succes ramona!!

  • Hannah at 17:09

   Wat een leuke en positieve reactie van je, Ann! (Voordat mijn woorden verkeerd geïnterpreteerd worden, zeg ik erbij dat ik dit serieus bedoel en niet sarcastisch!)

 4. MariaBora at 15:50

  Angela had beter kunnen blijven, Ramona komt alleen naar Utopia om gratis af te vallen, een beetje huilen als het niet allemaal gaat zoals ze wil, en een beetje kletsen, daar hebben ze er in Utopia al genoeg van. Over een paar weken zeggen de Utopianen, we hebben weer de verkeerde weg gestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *