Wim gaat een trofee maken

Wim gaat een trofee maken

De Utopiaan van het jaar verkiezing komt steeds dichterbij. En naast een geldprijs hoort daar natuurlijk ook een trofee bij. Vorig jaar had Wilco zich erop uitgeleefd maar dit jaar zal er ook een nieuwe gemaakt moeten worden. En aangezien Wilco al enige tijd niet meer in Utopia verblijft moet iemand anders dat doen. Ivan besluit daarom te vragen aan Wim of hij bereid is iets te maken. Wim gaat daar uiteraard mee akkoord, hij wil met liefde een trofee maken. Mark die zich al helemaal als winnaar ziet ziet het al voor zich. Hij moet wel jarenlang op mijn nachtkastje staan voegt hij er al grappend aan toe. Wim gaat ondertussen druk aan de slag om een leuke trofee te bedenken. Hij wil van elke plek van Utopia iets in de trofee verwerken en hij moet een groot voetstuk hebben. We zijn benieuwd wat het precies gaat worden, uiteraard houden we het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Klaverboer at 00:46

    Ann, wie zegt er dat er niets meer met Cees aan de hand is? Hij heeft echt wel een heftige allergische reactie gehad, Gabs en Nicole waren niet voor niets zo bezorgd. Waarschijnlijk heeft hij nu ook nog uitslag maar door de medicatie geen jeuk/ brandend gevoel meer. Jammer dat je weer zijn familie hierin moet betrekken, ik vind het ongepast en verdrietig.

  2. Ann at 19:26

    En wat heb ik gezegd.. Cees is een aansteller, niets aan de hand.. Dus cees fans, wie neemt wie in de maling, met jullie opmerkingen.. Je hoort meneer er niet meer over.. En jullie maar opmer kingen over ons maken.. Meneer de aansteller, het zal je vader, laat staan opa maar zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *