Vindt Ramona Bas leuk?

Vindt Ramona Bas leuk?

Tijdens de kerstmarkt die afgelopen weekend plaatsvond in Utopia waren er wat roddels. Zo zou Ramona verliefd zijn op Bas. Maar is dat ook zo?

Ramona vind het maar raar dat dat gedacht wordt door buitenstaanders. En vertelt tegenover Rowena dat er wel een klik met Bas is maar verliefd op hem is wat te veel van het goede. Ik ben dus niet verliefd maar hij is wel de leukste jongen in huis voegt ze eraan toe. Rowena vraagt aan Ramona of ze het vervelend vindt dat mensen nu denken dat ze verliefd zou zijn. Nee antwoordt de nieuwste bewoner van Utopia, ik vind het wel grappig. Ik vind het gewoon leuk, een beetje een spelletje spelen met elkaar. Lekker geinen met elkaar. Misschien moet je alles eerst goed laten bezinken adviseert Rowena. Je zit nog maar een week in Utopia en alles is natuurlijk nieuw en anders dan thuis…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 17:22

    ik heb de aflevering niet gezien dat Ramona gekozen werd, maar wat lees ik nou, is het haar doel om spelletjes met elkaar te spelen, zij moet er zo gauw mogelijk weer uit gestemd worden, ze kwam dan maar met 1 doel binnen, afvallen(zo gauw als mogelijk uit de groep) en spelletjes te spelen, Ramona, met spel en afvallen komen er geen centen binnen.

    • Harlequin at 18:16

      Ik lees het “spelletje spelen met elkaar” anders, namelijk als flirten. Dat is iets anders dan de manier die jij bedoeld. Maar we wachten even af en zullen zien wat er gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *