Bas denkt dat Ivan Utopiaan van het jaar wordt

Bas denkt dat Ivan Utopiaan van het jaar wordt

We kunnen weer iets schrijven over een gesprek tussen Bas en Mark. Zij hadden het over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Wie heeft er kans om te winnen?

Samen met Mark bespreekt Bas zijn kansen om mogelijk te winnen. Ik denk dat ik het niet van Ivan kan winnen begint Bas. En ik denk jij ook niet gaat hij verder. Ik denk dat hij hierbinnen zo populair is en ook buiten, dat we geen schijn van kans maken. Of wij moeten tactisch gaan stemmen voegt hij eraan toe. Volgens Mark heeft dat geen zin. Verder vertelt Mark dat hij het wel gunt dat Ivan mogelijk Utopiaan van het jaar zal worden. Maar aan de andere kant moet Bas volgens Mark zich niet kansloos achten. Jij hebt ook veel fans en er willen er wel meerdere Utopiaan van het jaar worden. Je zou je best kunnen verbazen op wie de bewoners zelf gaan stemmen. Ik denk namelijk wel dat het een leuke strijd wordt. Maar ik voel dan geen stem van Ivan aankomen bekend hij. Bas vertelt vervolgens op wie hij zal gaan stemmen, althans wat hij nu denkt. Hij denkt aan Mark, Ivan, Gabriëlle en Rowena. En Mark heeft op zijn beurt er ook al gedachten over, hij twijfelt tussen Ivan, Bas, Gabriëlle en Wim. Ach zegt Bas, we zien wel. We zijn allemaal winnaars aldus Mark aan het einde van het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ann at 20:35

    Ha bas, utopiaan van het jaar!!Dan breekt mijn klomp.. Hij doet niets niets, helemaal niets, als hij utopiaan van het jaar word, weet ik wat ik moet doen, nooit meer werken en je hand ophouden, want dat is dus wat mensen belonen en graag zien.. Voor mag het ivan worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *