Volgens Nicole moet Ivan winnen

Volgens Nicole moet Ivan winnen

Nog meer gesprekken over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Zo hebben Nicole en Gabriëlle er een gesprek over gehad…

Nicole vertelt tegen Gabriëlle dat Ivan moet winnen. Ik vind dat ik net zoveel kans maak gaat ze verder maar dat Ivan het meer verdient omdat hij Utopia is. Gabriëlle snapt haar deels, en Nicole benadrukt dat Ivan in tegenstelling tot de rest het meeste hart heeft voor de zaak. Maar wel op een andere manier denk ik merkt Gabriëlle op. Nicole kijkt verbaasd en is het daar niet mee eens. Ivan werkt volgens haar het hardste voor Utopia. Ook zegt ze dat Ivan Utopia niet ziet als gemaakte realiteit, maar als een plek die op zichzelf staat. Gabriëlle antwoordt dat ze de houding van Ivan zorgelijk vind. Is dit niet een beetje obsessief? Nicole antwoordt dat ze het er wel mee eens is. Ze vind het juist mooi om te zien hoeveel Ivan geeft om het welzijn van Utopia. Je keus is duidelijk antwoordt Gabriëlle resoluut. Tussen jou of Ivan, dan wordt het Ivan. Nicole kijkt wat bedenkelijk en Gabriëlle vraagt zich af of zij toch ook wil winnen. Tuurlijk antwoordt Nicole, maar ik kan niet op mijzelf stemmen… Wat vinden jullie? Denkt Nicole nog objectief? Of bevoordeeld ze hem? Heeft Gabriëlle gelijk?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 00:49

  De Koningin heeft gesproken, waar haalt zij het lef vandaan, en als Ivan het niet wordt denkt zij dat ze als 2e in aanmerking komt

 2. joze at 16:01

  Ik vind Ivan een grote baas, alles moet op zijn manier anders wordt hij boos en soms ook erg
  agressief. Voor iemand die zegt ” heel eerlijk” te zijn , meet hij wel met twee maten. Zijn vrienden
  mogen veel van hem en hoeven niet perse hard te werken, van de anderen vind hij dit juist andersom.
  Mark is echt wel een RAT, al vanaf het begin dat hij erin kwam en de ” finance” over nam heeft hij
  veel gesjoemeld met geld en stoken doet hij ook.
  Bas doet Baas beach en het verzorgen van die dieren kost ook tijd, maar belangrijker is dat Bas iedereen
  in zijn/ haar waarde laat en ze niets probeert op te dringen en hij is ook niet agressief.
  Dus van mij mag Bas winnen Of Cees want die doet ook best veel, als je naar de rest kijkt.

 3. Hannah at 13:07

  Iemand zoals Ivan die geen controle heeft over zijn handelen in geval van woede mag geen titel krijgen Utopiaan van het jaar vind ik.
  iemand onderste boven gooien met picknicktafel en al, zodat diegene zich bezeert en idem dito bij het incident dat Rob van het hekje werd geschopt of het agressief voor iemand staan en uit je dak gaan is in mijn ogen onacceptabel. Hoe erg iemand ook het bloed onder je nagels haalt, het getuigt van fatsoen en beschaafdheid als je juist in dit soort situaties je zelfbeheersing niet verliest. En anders ben je niet veel beter dan al die “kopschoppers”, waarover we geregeld in de krant lezen, die iemand mishandelen of erger nog doodtrappen. Het lijkt me vreemd als je dit soort agressie goed gaat praten.
  Als kijker heeft iedereen zijn eigen voorkeur voor een favoriet, daar valt niet over te twisten, ik vind Bas en Rowena de minst irritante personen. Ach laat Cees dan maar winnen. 😉

 4. Klaverboer at 00:33

  Ivan kan en mag geen Utopiaan 2015 worden. In Utopia hoort geen agressie of gewelddadigheid! Hij is de enige die zich daar regelmatig schuldig aan heeft gemaakt. Hij heeft daarvoor ook meerdere malen stemmen voor gekregen en zelfs een Utopiaanse veroordeling, die hij aan zijn laars lapte! Mark mag dan wel een rat genoemd worden, maar kan iemand dat bewijzen? Wat mij betreft gaat de strijd tussen Bas, Cees en Mark.

  • Jojanneke at 08:16

   Klopt Ivan heeft nogal een harde toon, die agressie vind ik niet helemaal correct.. 1 Patrick kon ook wel het bloed onder je nagels weghalen… Vind dat niet alleen aan Ivan liggen.
   Kijk eens met wie Ivan woorden heeft gehad? Met de mensen die het ook konden hebben en tegengas durfde te geven.
   Ivan is autoritair zo komt hij over, en het moet op Ivan zijn manier.
   Aan de andere kant, hij werkt het hartst, durft de leiding te nemen, hij heeft zichzelf dit niet opgelegd, het is zo gegroeid, ook omdat hij meestal wel goede raad had.
   Is er iets met welke bewoner dan ook gaat Ivan het gesprek aan.
   Dat het met sommige bewoners soms botst kan ook niet anders, sommige zitten de hele dag te niksen, beetje achter de PC, of te roken… En moet er op het laatst nog van alles gedaan worden…. Ik zou daar ook kribbig van worden.
   Of Ivan het verdient om utopiaan van het jaar te worden????
   Ik vind dat Nicole wel,een beetje gelijk heeft, Ivan doet alles wat hij doet, voor Utopia en de bewoners.
   Bas denkt alleen maar aan zichzelf.

 5. ria at 22:07

  bij het kiezen van de utopiaan van het jaar moet er niet alleen gekeken worden of iemand wel of niet werkt. er moet wel naar het geheel gekeken worden. hoe is de persoon bv tov de groep, wordt er rekening gehouden met de andere mensen in utopia of alleen naar wat iemand zelf wil en daarom een ander dwingt om ook zo te handelen/denken enz

 6. Ann at 21:51

  Nou anneke, gedeeltelijk geef ik je gelijk.. Ik vind dat ivan moet winnen Qua werken en gestructureerd bezig zijn.. Ook vind ik niet dat hij een grote mond moet opzetten, maar, daar zirmt volgens mij achte dat iedereen, als er wat is tegen hem loopt te zeuren, en dan word hij boos. Verder vind ik nicole een meeloper naar hem toe, ik vind dat zij doet of ze alles maar kan zeggen, vind haar dan ook geen prettig persoon, maar daarintegen moet je haar los zien van ivan..Ik vind dan ook dat ivan het verdient om utopiaan van het jaar te worden.. En geen bas die niets uitvoert..

 7. anneke at 21:21

  Ik denk dat als zij niet op Ivan stemd hij heel boos gaat worden,maar gaat hij wel op haar stemmen of gaat hij voor de mannen..
  Wat werk betreft mag hij wel winnen jammer dat hij een grote mond heeft ,kijk maar hoe hij Nicole behandeld hij moet en zal zijn zin hebben.
  En ze zal het leuk vinden omdat hij lekker wat geld kan winnen.

  • Jojanneke at 08:24

   Ivan stemt op Nicole, die doet wat hij haar vraagt, en zie haar ook regelmatig met Ivan de tuin etc doen.
   Ivan stemt waarschijnlijk ook op Mark, in de ogen van Ivan doet Mark het goed met de BV, zonder BV geen Utopia.. En de derde stem zal denk ik van hem naar Naomi of Wim gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *