Het Mora feest in Utopia

Het Mora feest in Utopia

Gisterenavond was er een feestje van het welbekende bedrijf Mora. Een soort van eindjaarsfeest voor de snack keten en de bewoners konden na een druk werk weekend ook wel wat vrije tijd gebruiken. Er hoefde dan ook niet veel gewerkt te worden door de bewoners. Er kon lekker los worden gegaan en dat is dan ook gebeurd. Maar eerst is het tijd voor een praatje, en daar is natuurlijk de eigenaar van Le Luifel ook voor nodig. Hij vertelt wat over de  geschiedenis van de frietkraam en hoe hij uiteindelijk bij Mora uit kwam. En daarom is er dus een eindjaarfeest hier. Enfin, niet veel later barst de muziek los en begint het feest. Ook Bjorn laat zijn dj kunsten horen maar dan is de vloer ineens leeg. Ook Bas en Ramona blijven om elkaar heen draaien. Ze hebben zelfs met elkaar geschuifeld. Na flink wat drankjes, gedans en gefeest zit het avondje er uiteindelijk op. Mark probeert nog even stemmen te werven voor de Utopiaan van het jaar verkiezing en vraagt aan Bas van Mora of hij niet iets kan betekenen. Bas antwoordt verbaasd, wil je dan heel ons bestand aanschrijven? Nou antwoordt Mark, stem op patat man Mark dan zou ik wel heel kicken vinden. Maar of het Mark gelukt is Bas te overtuigen is de vraag….

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. ah at 14:48

  Dat Mark hard werkt en een aanwinst voor Utopia is klopt wel. Maar Utopiaan van het jaar??? NEE. De reden is dat hij keihard is volgens mij. Hij stuurde Rienk weg.(zwerver zonder huisvesting). De reden is omdat Rienk geen bijdrage leverd aan de B.V. Hij heeft ook Patrick/Gaby om deze reden genomineerd. Met andere woorden; mensen die geen of weinig geld opleveren moeten maar weg uit (zijn) Utopia. Verder lijkt hij best wel een toffe gozer. Veel succes met Gina.

 2. jolanda at 13:50

  Mark heeft eingelijk best wat werk vericht afgelopen jaar .De luifel gebouwd.een goed draaiend project.Heeft er ook veel werk aan met friet bakken en zo.grote sponser binnen gehaald voor utopia. Mora financier de tv uitzendingen ..Ben geen Mark fan. Vind hem niet altijd eerlijk met geld. Maar hij werk hard haal veel geld binnen.Is eingelijk de enigste,als je kijk naar Ivan die baan heeft een hoop geld gekost .Die sportzaal en zo kosten geld.Mij conclusie Mark is eingelijk de utopiaan van 2015 als ik eerlijk ben .gun het Bas ook liever .maar mark heeft het eigenlijk het beste gedaan in 2015 kwa geld in breng en hard werken

  • Jojanneke at 10:58

   Dat Mora is wel opgelegd door Utopia zelf.. Lijkt of Mark met dat idee kwam (hahaha is sluipreclame).
   Net zoals Royal club nu ook sponsort, Met dat Running Dinner, denk je nu zelf dat ze daar op dat idee kwamen???
   Verder ben ik het met je eens dat hij een goed werkend project heeft opgezet en de bv weer op orde heeft gemaakt.
   Maar Utopiaan van het Jaar? Voor mij niet…
   Het is een sukkel eerste klas… Dat geleuter met Gina, aan/uit, dan weer aan… Man wees een vent. Dan nog die Utopia baby die veel geld heeft gekost, maar owee als anderen geld uit de bv nodig hebben, dan kan het niet.
   Verder is er totaal niet meer geinversteerd , ze leven van de markten, en zijn er dingen in Utopia die geld kosten ipv dat ze wat opleveren.
   Maar mark vindt dat allemaal wel prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *