Nicole twijfelt aan relatie met Ivan

Nicole twijfelt aan relatie met Ivan

Gisterenavond tijdens het Mora feest hebben Rob en Nicole een lang gesprek gehad over Ivan. Ivan wil namelijk geen feest vieren en dat is voor Nicole moeilijk waardoor ze ook gelijk aan haar relatie begint te twijfelen.

Buiten bij het rokersbankje zegt Nicole dat ze zich wel aan kan passen voor Ivan maar dat heeft natuurlijk wel ze grenzen. Maar dat hij een werkmentaliteit heeft van honderdveertig uur in de week, dat moet hij zelf weten. Dat wil niet zeggen dat een ander dat heeft. Rob is het daar wel mee eens. Ik vind werken ook niet verkeerd gaat hij verder, dus ik ga wel achter de bar staan. Maar dat zie ik dan weer niet als werken. Nicole ventileert nog even verder, zo vind ze het frustrerend dat Ivan niet kan zien dat je af en toe ook plezier moet hebben. Je moet ook genieten. Je weet dat als je straks buiten komt en je dat niet gedaan hebt, het zonde van je tijd was. Nou, en hij ziet dat niet zo voegt ze eraan toe. Ivan kan zich niet verplaatsen in een ander en daar trek ik me nu niets meer van aan. Eerst deed ik dat wel. Volgens Rob houdt Ivan gewoon niet van feesten. Dat is dan weer zijn probleem aldus Nicole. Hij moet de weg zelf maar zoeken, ik ga hem niet tot orde roepen. Ik ga mezelf ook niet verliezen en anders voordoen dan dat ik ben. Ook zou Ivan volgens Nicole flirten met andere vrouwen maar Rob vindt van niet. Ik denk dat jij het anders ziet dan dat het is antwoordt Nicole. Rob frist Nicole haar geheugen op door de refereren aan het feit dat Ivan heeft gezegd dat hij nog nooit zoveel van iemand heeft gehouden als van Nicole. Dan moet je dat ook loslaten voegt hij eraan toe. Nicole geeft dan toe toch wel jaloers te zijn en dat vreselijk vind, ik ben gewoon onzeker. Maar ik had dat nooit! Rob denkt dat wellicht het dominante gedrag van Ivan dat naar boven haalt. Je hebt er weinig controle op. Nicole lijkt het er niet mee eens te zijn. En Rob vertelt verder dat Ivan loyaal is, je weet dat hij nooit vreemd zou gaan. Hij heeft gewoon een bepaalde ouderwetse denkwijze antwoordt Nicole. Dat is het enige waar ik me bij jullie een beetje druk om maak geeft Rob toe. Het gesprek gaat nog wel even door, zo gaat het over Nicole haar wilde stapavonden en wat haar grenzen zijn. Dit wordt vaak vergeleken met haar huidige relatie met Ivan. Niet veel later schuift Ramona aan en doet Nicole haar verhaal dunnetjes over. Maar om daar nog over te typen zou een beetje dubbel op zijn :). Maakt Nicole zich druk om niets?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 22:37

  Ik denk ook dat het cultuurverschil een relatie in de weg kan staan. Maar uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd.
  Super dat het wel werkt voor je zoon Jojanneke, (misschien omdat het in dit geval om een meisje gaat) maar bij mijn vriendin ging het goed fout.
  Ook haar werd verteld dat hij niets aan het geloof deed (egyptenaar), maar na een jaar wilde mijn vriendin niet meer mee stappen omdat hij dat niet wilde en nog later moest ze hem eerst toestemming vragen als ze het huis uit wilde. Ze zijn getrouwd, hij kreeg een verblijfsvergunning en een Nederlands paspoort. Toen hij overspel pleegde met een meisje in Egypte, waar hij zonder mijn vriendin voor weken verbleef, heeft ze er een punt achter gezet. Ze vraagt zich nog steeds af hoe ze zich zo kon laten intimideren.
  Maar nogmaals, er zijn vast gevallen dat het wel werkt.

  Nicole probeert vaak na een ruzie het weer goed te maken, maar zegt net iets te vaak sorry en dat het haar schuld is.

 2. MariaBora at 08:29

  het cultuurverschil tussen Nicole en Ivan is te groot, Ivan gaat zich met niks aanpassen aan Nicole, andersom doet zij vaak een poging om het wel te doen. Persoonlijk denk ik dat ze er mee moeten kappen en dat Nicole gewoon naar huis gaat, om te blijven is geen doen.
  Ook als zij iets zegt is er gelijk een weerwoord en moet ze alles uitleggen wat ze bedoelt, ik zou er moe van worden.

  • Jojanneke at 12:43

   Cultuur verschil is te overbruggen. Mijn zoon heeft een relatie met een Turks meisje, in het begin was ik er niet zo blij mee vanwegen het geloof en cultuur….
   Geloof wil zij niets van weten, wil niets met de islam te maken hebben. En cultuur, ze is in Nederland opgevoed, net als haar moeder, heeft hier op school gezeten, en is zeker niet onderdanig, eerder leest ze mijn zoon regelmatig de les. Die twee zijn prima aan elkaar gewaagd en stapel gek op elkaar.

   Ik snap Nicole alleen niet Ivan is best dominant, ook naar haar toe, dat is iets wat ik nooit zal accepteren. Ik denk ook niet dat deze relatie buiten de muren van Utopia stand zal houden. Ik denk (en dat weet Nicole ook, vandaar haar jarloursie), dat Ivan straks toch voor iemand zal gaan met hetzelfde geloof en opvattingen. Een meisje wat wel onderdanig is naar hem toe, die poetst en thuis voor de kinderen zorgt, zodat hij zich als man kan gedragen.
   Nicole is gewoon een speeltje voor hem. Nicole is beter af zonder hem, ze is zichzelf niet, doet alles wat Ivan wil. Je ziet haar ook nooit bij andere ze hangt veel te veel aan Ivan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *