Nachtelijke discussie tussen Benjamin en Naomi

Nachtelijke discussie tussen Benjamin en Naomi

Benjamin vindt dat Naomi eens wat vaker dingen moet gaan delen, want niet alles is van haar. En dit werd gisteren laat in de avond nog besproken, of beter gezegd nacht.

Benjamin, Naomi en Gabriëlle zitten op bed. Daar begint Benjamin te vertellen, hij vindt het niet eerlijk dat Naomi een tweepersoonsbed heeft en dat ze die niet deelt met andere bewoners. Naomi ontkent dat, ze nodigt regelmatig alle meisjes uit om te komen slapen. Benjamin denkt vooruit want hij blijft een probleem zien. Volgens hem komt er binnenkort vast weer een vijftiende persoon en die moet ook ergens kunnen slapen. En dat zou dan op de kamer van Naomi moeten. Maar ook begint hij over de fotostudio… Naomi reageert geïrriteerd, ik voel me altijd aangevallen omdat ik die studio heb terwijl Wim en Mark ook hun eigen plek hebben. Benjamin wordt ook geïrriteerd en zegt, ik ga je iets vertellen, jullie zitten hier langer, dus jullie hebben meer recht van spreken. Gabriëlle die alles aan gehoord neemt het op voor Naomi. Ze vind die laatste opmerking nergens op slaan. Benjamin staat vervolgens boos op en loopt de kamer uit. De twee blijven naar elkaar roepen en als Benjamin eenmaal weg is barst Naomi in tranen uit. Rowena komt er ook bij zitten en probeert Naomi te troosten, laat je niet gek maken prinses zegt ze. Maar Naomi is gebroken, ze vertelt snikkend dat ze zich altijd maar moet verdedigen. En Rowena en Gabriëlle bieden hulp aan, ze willen samen met haar gaan vechten voor de studio. Uiteindelijk als de Naomi een beetje getroost is, gaat Gabriëlle even langs bij Benjamin om verhaal te halen en ze praten nog even na over de discussie. Maar al snel zijn de twee uitgepraat en besluiten ze om hier morgen verder over te praten met elkaar. Dan verlaat Gabriëlle de kamer van Benjamin en gaat ook zij eindelijk slapen want het is inmiddels al bijna twee uur ’s nachts. Wordt vervolgd dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 08:37

  wie zegt dat een nieuwe bewoner naast Naomi wil slapen, tenzij het een man is die gek is op Naomi, ik zou gewoon een bed voor mijzelf willen. Wat zegt Benjamin nou helemaal, ze gaat gelijk in de verdediging terwijl ze weet dat hij toch wel gelijk heeft. Geef iedereen een aantal meters en scherm het dan af, dan is het aan hem of haar wat zij er mee doen.

 2. Marja at 16:01

  Benjamin heeft helemaal gelijk. Zo gauw Naomi iets heeft toegeëigend mag niemand er meer aankomen.
  Alleen jammer dat Benjamin dat alleen zegt met teveel drank op

 3. maria at 13:32

  Benjamin had zeker gelijk. Het gesprek was een reactie over iets wat Gabs gezegd had. En ja het begon ivm de slaap ruimte. Naomi heeft vaak gezegd..hier komt niemand slapen want dit bed is van gio en mij.Is een cadeau van go.Dus madam WILDE niemand bij haar ondanks dat het bed veel ruimte in neemt. Benji ging daar rustig op in met gabs en naomi.De (zgn) foto studio kwam ook aan de orde. Hij vertelde waar het op stond.(waar hij echt gelijk in heeft) Naomi begon natuurlijk weer te janken en zielig doen.Zij vind dat de (ruzie) de schuld van Benji is en niet van haar natuurijk. Maar ja het prinsesje kennen we toch? Het gewoon .ik wil ik wil ik wil!!!!!

  • Anja at 17:00

   Ja, als cees zo een groot bed had gehad dan hadden ze dat allang in tween gezaagt
   Maar Naomi mag dit allemaal, ze eigent zich het toe omdat Gio dat heeft gemaakt
   Ze heeft eens gezegt dat mee te willen nemen als ze eruit gaat
   Hopelijk word dat niet toe gestaan want er is niets van haar bij al denkt mevrouw van wel
   Wie o wie gaat dat bed in tweeen hakken zo dat een nieuwe bewoner ook normaal kan slapen, zij gebruikt gewoon een halve slaapkamer
   Verwend nest !!!!!!

   • Hyl at 17:25

    En het is weer die hoog hartigheid van haar dat ze zelf niet na kan denken dat een nieuwe bewoner ook lekker wil slapen in een normaalmet matras, maar nee hoor daar denkt mevrouw niet aan. Bahbahbah

 4. Wil at 12:28

  Benjamin heeft gelijk, Naomi gedraagt zich of alles van haar is, wat moet zij met een groot bed? Maak ruimte voor anderen!!!! Die foto studio slaat nergens op, misschien 1x pw gebruikt ze hem dat kan ook ergens anders,
  En maar janken, ze kan echt niets hebben is zo snel aangebrand
  Raakt tijd ze eruit gaat met haar kijk mij eens gedrag, ze is een 2e queen van ivan
  Bahhhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *