Benjamin en Naomi praten met elkaar

Benjamin en Naomi praten met elkaar

Benjamin en Naomi hebben vannacht een discussie gehad. Een discussie die zo hoog op liep dat Naomi uiteindelijk in huilen uitbarste. Nu een nieuwe dag begonnen is hebben de twee elkaar gesproken over wat er vannacht is voorgevallen.

Buiten bij de loods begint het gesprek, Naomi neemt het woord. Ik vond het echt niet tof hoe je gisteren naar me toe kwam. En geeft aan dat ze zich erg gekwetst voelt door de opmerkingen die Benjamin toen gemaakt heeft. Benjamin kaatst het gewoon terug, je hebt ook kwetsende dingen tegen mij gezegd is zijn antwoord. Volgens Naomi kwam dat omdat Benjamin van alles naar haar ging verwijten wat ergens nergens op sloeg. De twee lijken er niet uit te komen en besluiten er iets later nog eens over te praten. Naomi gaat naar binnen en vervolgens naast Gabriëlle zitten. Ze zegt dat ze gisteren helemaal niet had hoeven huilen. Het ligt namelijk niet aan mij, hij is gewoon onredelijk. Als mensen niet kunnen drinken, dan moeten ze dat niet doen voegt ze eraan toe. Benjamin komt er vervolgens weer bij staan dus besluiten de dames erover te stoppen. Maar Benjamin heeft andere plannen. Hoe kwam ik de kamer binnen, vertel eens even hij. Ik ben benieuwd wie nou eigenlijk de aanstichter was. Er ontstaat weer bijna een discussie en Benjamin is er klaar mee. Laat maar zegt hij, ik zal het nooit meer doen. En gaat vervolgens weer iets anders doen. Als Benjamin weg is merkt Gabriëlle op dat het misschien nog te vroeg is om erover te praten. Want jullie praten een beetje langs elkaar heen… Zal het nog goed komen tussen die twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 12:58

  Naomi moet maar weer eens op haar nummer gezet worden. Denkt dat ze alles kan en van haar is. Bij haar is het de -ik- cultuur. Krijgt ze haar zin niet of denkt oei…Dan begint ze te janken als een klein kind om weer zielig te doen.Trouwens zij is zelf ook niet vies van drank.

 2. Hyl at 14:33

  Het is weleens goed dat er wat tegen naomi gezegt word, niemand doet dat, zei mag alles, en het ligt nooit aan haar,
  Goed gedaan benjamin,
  Naomi heeft een hoog hartige houding,
  Ga dat maar doen buiten de poort, zo snel mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *