Ramona wil gaan afvallen

Ramona wil gaan afvallen

Nog meer nieuws van gisterenavond, Ramona lijkt naast theater nog een ander doel te hebben. In haar nieuwe doel betrekt ze dan ook Gabriëlle. De nieuwste bewoner wil namelijk de strijd aangaan tegen de kilo’s en afvallen. Gabriëlle wil haar natuurlijk graag helpen, ze heeft er immers ervaring mee. We gaan een contract voor je opstellen merkt ze dan ook op. Ik ga ook een contract opstellen dat jullie wel een beetje lief voor mij blijven antwoordt Ramona lachend. Ook Bas helpt een handje mee, het is beter om geen frisdrank meer te drinken en geen melk. Het is even switchen hoor voegt hij eraan toe. Inderdaad geen frisdrank benadrukt ervaringsdeskundige Gabriëlle. Water en thee was de deal. En ik had één keer in de maand een schransdag. En er moet natuurlijk ook gesport worden, rustig aan opbouwen met als uiteindelijke doel vijf keer per week. Gabriëlle merkt wel op dat het zwaar gaat zijn. Je mag ook huilen benadrukt ze. Ik zelf heb maar één keer gehuild. Ramona lacht, ik wil niet huilen haha… Wat denken jullie gaat dit project slagen? Of zien we binnen de kortste keer Arjuna weer terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joze at 12:22

  Gabrielle gaat haar helpen?? Die doet al een hele tijd niets anders meer dan
  eten, zitten en slapen!!! Zal dan inderdaad Arjuna worden. Wat een doel om
  in utopia te gaan.

 2. MariaBora at 11:58

  Ramona komt Utopia binnen met de bedoeling af te vallen, waarom heeft ze dat niet eerder gedaan, komt straks weer de trainer om haar te helpen, is daar wel geld voor, lekker makkelijk zo, ik heb de indruk dat Utopia iets aan het worden is voor mensen die in het gewone leven niks bereiken en denken dat hier te vinden, zo zijn er zo veel.

 3. anneke at 11:43

  Dus die is binnen gekomen om af te vallen, had ze buiten utopia kunnen doen.
  Het zal me echt benuwen of ze wat met haar planned doed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *